Доброћудан чика Шолц опет донео Србима ултиматум

260
https://www.ny1.com/nyc/all-boroughs/ap-online/2022/06/10/germanys-scholz-urges-kosovo-serbia-to-commit-to-dialogue

Наоко доброћудни чика ŠOLC, као укрототељ „непослушних српских варвара“, протестантски методичан и хладан стиже у поссету да демонстрира силу и моћ, док му се код куће дешавају тектонске промене које sve више измичу његовој контроли.

Наравно, за све је крив онај Волођа, који никако не дозвољава да се драги NАТО умеша у „демократизацију“ те увек изнова непознате Русије, којом се већ два века неуспешно бакћу британски кувари, који су успели само да науче Beef Stroganoff, али не и како да се домогну сибирских богастава!

Са драгим Швабама имају Срби горко искуство, још од оног времена када их је царица Марија Терезија колонизовала у српски Банат, спасавајући их тако од глади у старој домовини, а они се временом осилили, и чак почели да се понашају као господари над „нижом расом“, јелте.

Од Берлинског конгреса (када су их покварени Енглези довели у Босну и Херцеговину), немачки великодршци сматрају да они могу по својој жељи и свом нахођењу, да Србима одређују, намећу и захтевају понашање у њиховој држави, а заборављају да су ти Срби имали државу још док су они били расцепкани на безброј кнежевина, краљевина, које су се међусобно клале, док моћна Аустрија не би послала Крајинске граничарске пукове, да заведу ред и смире локалне варваре!

Користећи руску специјалну операцију ерадикације неонацистичког пројекта у Украјини, кренули су немачки политичари да отворено демонстрирају своју премоћ у трулој ЕU, која послушно извршава налоге NАТО вођства, притом срљајући у пропаст као свој избор!                                                                      Чак најављују и јачање немачке војске, притом заборављајући на међународне споразуме који то изричито забрањују, а ни каубојски генерали неће баш лако испустити узде у НАТО штабу!

Српски народ је добро запамтио немачке уцене у двадесетом веку, нарочито политику захтевања, када су 1937.године стигли на границу тадашње краљевине Југославије, одмах захтевајући посебан статус за тадашњу немачку националну мањину, која није имала никакав видљив разлог да се жали на матичну државу Југославију.

Данас у Србији нема „подунавских Шваба“, па биће зато чика ŠOLC толико брине о драгим „угњетеним Шиптарима“, који су такође колонизовани на српску земљу некада давно од ороманских окупатора, а почетком прошлог века у јеку Првог балканског рата, аустријски и британски политичари напрасно су створили чак и државу за неколико арбанашких племена, само да српска држава не би изашла на Јадранско море, тамо где је некад била док отомански освајачи нису продрли на Балкан.

Памте Срби, и како је мрцварен намесник кнез Павле, док није напокон пристао на срамни пакт, све се притом  надајући да ће се некако провући између дрчних Немаца и немоћних али покварених Енглеза, који и сада отворено злоупотребљавају Украјинце као топовско месо за своје циљеве, као што су покушавали и Србе!                                                                                        

Те далеке 1941.године, упорно су енглески покварењаци гурали Југославију у рат, да заједно са Грчком створе нови Солунски фронт против фашистичке Италије, па да их потом немачки Wermacht одмах нападне, те се тако окане британског острва и претеће инвазије. Разуме се да притом британски покварењаци нису ни планирали да војно помажу Грке и Србе, али су извршавали налог пијаног Черчила, који је кратко казао – запалите Европу!

Само, данас нема немачких трупа у Бугарској и Мађарској, нити је немачка војска најмоћнија сила у Европи, а претеће економске санкције Србији штетиле би и онима који их заводе, ионако већ имају превише главобоље са санкцијама уведеним Русији, те упорно медијско спиновање немачких листова у Београду, почев од Политике, преко Данаса и Блица, нема онај учинак који је некада имао лист Време под уредником Данилом Грегоричем, који је тада такође био само гласноговорник тадашњег немачког амбасадора у Београду!

Статус КиМ решен је Резолуцијом СБ ОУН  1244, те га не може изменити насилно самопроглашење тзв „државе Косово“ од стране шиптарске националне мањине, без обзира које су државе признале ту НАТО творевину, све док се сама Србија не одрекне своје државне колевке, и изврши самоубиство тим признањем, које добри чика ŠOLC толико очекује, јер није џабе немачка држава улагала у изградњу термоелектрана на Косову још у прошлом веку, лигнит је ту, а струја треба Немачкој, а тада су сагласност давали кроатокомунисти који су управљали Југославијом, не бринући за српски национални интерес!

Само, то је прошлост, а светла будућност је Србија и лигнит у српској јужној покрајини!

Догодине у ПриZрену!