Драгослав Космајац- добровољни давалац крви, хуманитарац и одгајивач паса луталица

892
слика: https://www.vesti.rs/

“Поштовани господине Космајац, или ако дозволите, драги Драгославе, искористио бих прилику да Вам честитам слободу, девичанску невиност, монашку чистоту, белину Вашег лика и дела налик овом снегу којег су сорошевско- ватиканско- темпларско- масонске силе мрака послале на Србију у далеко већој количини него што је било планирано нашом инвестицијом од две милијарде евра у зимску чаролију којом је отворено 36.000 нових радних места за младе стручњаке!

Када нико није смео да изговори Ваше име ја сам смогао снаге и рекао: Драгослав Космајац, највећи добровољни давалац крви, хуманитарац и одгајивач паса луталица, а сви су ћутали и гледали у под не желећи да признају колико сте добра учинили за Србију!

Лакше им је било да Вас прогласе нарко дилером, највећим босом откад је прве игле у вени, самим ђаволом, па чак и да Вас онако бесрамно ухапсе спуштених панталона док сте излазили из тоалета, да читава држава види Ваше гаће за “дубоку воду”, што се оно каже, а јам апеловао, кумио и молио да се не пренагљује са закључцима јер како једна ласта не чини пролеће тако ни једна тона не чини нарко- боса, али узалуд…

На срећу, то време лудила је за нама, правда је победила, агонији је дошао крај и сада мирно можете да сее вратите добровољном давању крви, скупљању салвета и помагању старијима да пређу улицу!

Лепо је видети да Вам је сав новац и имовина враћена, да Вам следује и богато обештећење за дане проведене на неправедној робији, на послетку- најлепше је знати да је један човек искрено веровао у Вас и када су се остали правили блесави!

Као што сам тада без устручавања и задршке рекао: Драгослав Космајац, чувар народне традиције и фрулаш из Београда, тако и данас поносно кличем: “Бараба је баш то права ко проказа Драгослава!”

Прави нарко босови за којима смо годинама трагали ухапшени су прошле недеље тако да можете мирно да спавате- дроге у Србији нема, а скоро сви су већ пуштени на слободу јер се накнадном провером утврило да заправо нису диловали наркотике већ сличице фудбалера за коју су неки комплетни идиоти мислили да имају халуциогено дејство ако их полижете!

Након двосатног лизања Кристијана Роналда др. Небојша Стефановић је утврдио да нема никаквог негативног дејства, осим по сличицу коју је прогутао па сад радимо на томе да прогута још стотинак како би комплетирао албум, но то је већ некад друга прича којом Вас не бих замарао у ове праведничке дане док на слободи као највеећи дилер лековитог биља и чаја против потенције чините толико добра за државу и народ!

Поздрављам Вас, желим добро здравље и много успеха на такмичењима у фрулаштву!
Не заборавите ко је једини имао храбрости да изговори Ваше име и подржи Вас у напорима да победите на сабору фрулаша у “Београду на води”!

Искрено Ваш- Александар Алек Вучић, човек који свачије име сме да изговори без икакве бојазни и одговорности!”