Александар Шапић: Моја грешка је што сам био против “Београда на води”

276

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Александар Шапић рекао је данас да је његова грешка што је био против пројекта Београд на води.„Није страшно рећи да сте погрешили. Ја сам лоше проценио причу око Београда на води. Нисам веровао у Београд на води“, казао је Шапић за телевизију Пинк.

Он је казао да ниједног тренутка није осетио да није добродошао од било кога у Српској напредној странци (СНС), у којој су од недавно он и Српски патриотски савез који је предводио, већ да је, како је истакао, сасвим супротно.

Коментаришући изјаву председника Српске радикалне странке (СРС) Војислава Шешеља да му је изјава да не би сарађивао у будућности са замеником градоначелником Београда Гораном Весићем – први гаф, Шапић је казао да лидер радикала има право на своје мишљење.

„Ја се досад нисам саветовао са Војиславом Шешељем шта ћу у свом животу радити… То није никакав гаф.. Војислав Шешељ – нек он мало више брине и себи и својој странци“, казао је Шапић.

Говорећи о ситуацији с Косовом, рекао је да је очигледно да се она затеже и да је потребно да се постигне национални концензус око тако важног питања.

(Бета)

НСПМ