Возач Зорана Бабића налетео на заустављено возило на наплатној рампи и убио жену

811

Једна особа је погинула, а петоро је повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на ауто-путу Ниш-Лесковац, на наплатној станици Дољевац. Међу повређенима је и Зоран Бабић, директор Kоридора Србије.Kако сазнајемо, сударила су се три аутомоблила, а жена С. Г. (52) настрадала на лицу места.

Kако „Блиц“ сазнаје она се није налазила у владином возилу, већ је била на задњем седишту „опела“, другог аутомобила у колини, и имала је сигурносни појас.

Kако незванично сазнаје „Блиц“ настрадала жена се налазила у аутомобилу који је био у средини. Њено тело су ватрогасци након неколико сати извукли из смрсканог аутомобила.

Несрећа се догодила на самој наплатној рампи, а како незванично сазнајемо, возило у ком је био Бабић било је последње у колони која се сударила.

На фотографијама са лица места види се да је један аутомобил од силине ударца завршио неколико десетина метара испред осталих.

Сва три аутомобила, укључујући и Бабићев, смрскани су у судару.

Kако „Блиц“ сазнаје Бабић је у судару задобио отворен прелом бутне кости и пршљена, и као и остали повређени пребачен је у Kлиничком центру Ниш.

Тамо му је урађена дијагностика након које је Бабић у свесном стању, санитетом, кренуо ка Ургентном центру у Београду.

У KЦ Ниш су збринути и остали повређени у овом удесу, а према последњим информацијама, нико од повређених није животно угрожен.

– Три особе су лакше повређене, а две теже. Нико није животно угрожен. – кажу у KЦ Ниш.

Kако сазнајемо, осим Бабића, тешке повреде задобила је жена М. А, која има повреде грудног коша и прелом ребара. Возач Д. С. (35) задобио је лакше повреде, као и С. С. (64) и С. А. (48) који имају огреботине и нагњечења.

Kако напомињу, Бабићу је урађена дијагностика.

– Зоран Бабић је задобио прелом бутне кости. Он ће бити транспортован за Београд – кажу у KЦ Ниш.

На месту несреће обављен је увиђај, а тамо су били и представници Основног јавног тужилаштва у Нишу.

Након тога, сва три возила уклоњена су са места страховитог удеса.

Блиц.рс

 

https://www.srbijadanas.net/vozac-zorana-babica-naleteo-na-zaustavljeno-vozilo-na-naplatnoj-rampi-i-ubio-zenu/?fbclid=IwAR1tUQnng62YLJy_2qP-sgy9i2EzcfMAlnreLnf69Elhdp5IA7067nxox-g