ИСЛАМСКИ ЏИХАД ОДБИО ПРЕДЛОГ ЕГИПТА! Израел креће у масовну офанзиву, све више мртвих! (ВИДЕО)

76

Палестинска терористичка група Исламски џихад одбацила је египатски предлог за привремени прекид ватре са Израелом, јавила је телевизија Ал-Мајадин повезана са Хезболахом.

– Сада је време да се одговори на злочине окупације – рекао је извор из Палестнског Исламског џихада за Ал-Мајадин. Одговор је уследио након што су египатски преговарачи предложили паузу у непријатељствима како би се створила прилика за преговоре о дуготрајнијем прекиду ватре, пренео је израелски дневник “Тајмс оф Израел”.

Ситуација у Гази се не смирује и, како јављају израелски медији позивајуц́и се на палестинске, две особе су погинуле у ваздушним ударима израелске војске. Војска је од јутрос наставила офанзиву против палестинске групе “Исламски џихад”.
У ваздушном нападу израелских снага у близини Кан Јуниса у јужном делу појаса Газе погинула је најмање једна особа, а најмање две су повређене, преноси “Тајмс оф Израел” извештаје палестинских медија. У другом ваздушном нападу погинуо је мотоциклиста у насељу Шејаја у граду Газа.
Из кабинета министра одбране Израела Бенија Ганца саопштено је данас да је он наредио израелским оружаним снагама да наставе офанзивне акције против палестинске групе Исламски џихад у Појасу Газе.
Извор: ПРАВДА.РС