Марко Јакшић: Ако се било коме од нас деси било шта лоше или буде било којих провокација на протесту у Косовској Митровици, одговоран је Марко Ђурић

960

Ако се било коме од нас деси било шта лоше или буде било којих провокација, одговоран је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, рекао је Марко Јакшић, један од организатора протестне шетње “Један од пет милиона”, која је по први пут најављена за ову суботу у Косовској Митровици.

“Драги Марко Ђурић, политички и плурализам ставова нису поделе и луксуз већ тековина демократије. Зато ћемо шетати… Иза протеста не стоји нико и то вас изгледа нервира. А сад да знаш! Ако се било коме од нас деси било шта лоше или буде било којих провокација, одговоран си ти”, обратио се он Ђурићу кратком поруком преко Твитера.

Marko Jaksic*@jaksicmarko

Драги @markodjuric политички и плурализам ставова нису поделе и луксуз већ тековина демократије. Зато ћемо шетати… Иза протеста не стоји нико и то Вас изгледа нервира.
А сад да знаш! Ако се било коме од нас деси било шта лоше или буде било којих провокација одговоран си Ти.

202 people are talking about this

Марко Ђурић је јутрос изјавио за телевизију Прва “да Косовска Митровица није место за поделе”.

Директор Канцеларије за КиМ разговарао је јуче у Звечану са српским политичким представницима на Косову, а током састанка мобилним телефоном им се обратио председник Србије Александар Вучић.

Подсетимо, након што је на друштвеној мрежи Твитер објавио да ће у суботу у Косовској Митровици бити одржан први протест, Јакшићу, иначе одборнику СДП-а у СО Северна Митровица, упућена је претња.

(КоССев)

 

http://www.nspm.rs/hronika/marko-jaksic-ako-se-bilo-kome-od-nas-desi-bilo-sta-lose-ili-bude-bilo-kojih-provokacija-na-protestu-u-kosovskoj-mitrovici-odgovoran-je-marko-djuric.html