Михаило Меденица: Ево, и ја ћу поновити – „Ко потпише, њега убише!“

106

Није кривично дело ништа што је на Сретењском скупи против издаје Косова и Метохије и увођења санкција Русији речено, већ је кривично дело што се Александар Вучић препознао у свакој изговореној речи!

Да је иоле правде и да Загорка Доловац не спава „сном мртвијем“ данас би у притвору био Вучић због свега учињеног, а не Дејана Златановић и Дамњан Кнежевић због реченог…

Ту где се велеиздаји кличе и аплаудира, а због речи против велеиздаје робија- ту државе нема! То је тек пуста колонија којом се управља из оног дедињског Мордора, у којем столује битанга Кростофер Хил, док на Андићевом венцу седи хистерични отправник послова америчке амбасаде.

Суманути разлози за одређивање притвора Декију Златановићу и Кнежевићу су бојазан од „утицаја на сведоке“ и страх „да не понове кривично дело“!

Утицај на сведоке? Нас хиљаде који смо били на скупу и скандирали против Вучићеве велеиздаје…

Да не понове кривично дело? Позову на скуп на којем ћемо сви поново исто рећи: „Нема предаје ни метра Косова и Метохије, нема преговора, нема поделе!“…

Ако су то разлози за притвор- у притвор сваког од нас јер ћем понављати „кривична дела“ и „утицати на сведоке“ да их на сваком следећем скупу буде још више, а биће их јер ако је Устав за нас „Оченаш“ а за Александра Вучића ролна тоалет папира- народ друго осим протеста нема!

Да поновим: Где се велеиздаји кличе и аплаудира, а због речи против велеиздаје робија- ту државе нема, тек пусте колоније…

Ево, и ја ћу поновити: „Ко потпише- њега убише“! Кривичо је дело ко се у овим речима пронађе- њега на робију!!!

Немамо ми вишка Србије да је фукара кусура и парча! Заћутимо ли и дозволимо да Александар Вучић и Кристофер Хил доврше шта су наумили- потомци ће идентитет тражити на ђубришту наше беде и кукавичје тишине!

(Србин.инфо)

НСПМ