“Отпуштени преко фејса” упутили су отворено писмо председнику Србије

768
слика: http://rs.n1info.com/

Отпуштени радници Српске фабрике стакла из Параћина, који се представљају као “Отпуштени преко фејса” упутили су отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу у којем траже да испита власничку структуру фабрике, “лажни стечај” и преиспита њихове отказе.

Радници који су писали Вучићу без посла су остали 20. септембра 2017. године после проглашеног стечаја, који је прошле године поништен, али менаџмент фабрике одбија да врати на посао око 300 радника.

У писму, радници су навели и да је Вучић пре неколико година обећао да ће помоћи Српској фабрици стакла и да радници неће остати без посла, па и поменуо да ће бити проширења радних места.

Радници су навели да су се због “лажног стечаја” и своје ситуације обраћали министарствима, Вучићу и премијерки Србије Ани Брнабић, али да ни од кога нису добили одговор.

“Губећи наду и веру у законе Србије, обраћамо се вама као неком ко тежи ка уређењу свих структура владавине у земљи, да ћете наћи времена за решавање нашег проблема”, наводи се у саопштењу.

 

http://rs.n1info.com/Biznis/a460433/Otpusteni-radnici-traze-od-Vucica-da-ispita-ko-je-vlasnik-staklare-u-Paracinu.html