ТРАГЕДИЈА НА ГРАДИЛИШТУ У НОВОМ САДУ: Погинуо радник, пропао у окно (ФОТО)

439

НА градилишту “Пупинове палате” у центру Новог Сада, у петак око 11.30, пронађено је беживотно тело радника Неђе Т. (54). Он је, како се претпоставља, пао са 12. спрата у окно предвиђено за лифт.

Према речима др Иване Рамовић, портпарола Службе хитне помоћи, лекарска екипа је на месту несреће затекла 54-годишњег мушкарца без знакова живота, и могли су само да констатују смрт. Несрећни човек је под још нерасветљеним околностима пао са велике висине објекта у изградњи у Булевару Михајла Пупина 4, а био је радник фирме “Градитељ” са седиштем у Зворнику.

Настрадали је, како сазнајемо, био запослен као помоћни радник са зидарима на спољњем делу објекта, и у једном тренутку је отишао по материјал. Када га дуже време није било, колеге су пошле да га траже, и у окну предвиђеном за лифт су угледали његово тело и одмах су позвали Хитну помоћ. Нажалост, није му било спаса.

– Засада није познато како се несрећа догодила и како се радник уопште нашао у том делу градилишта – сазнајемо од извора блиског истрази.

На увиђају на месту трагедије, поред полиције присуствовали су и из тужилаштва и инспекције рада.

 

http://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:773592-ТРАГЕДИЈА-НА-ГРАДИЛИШТУ-У-НОВОМ-САДУ-Погинуо-радник-пропао-у-окно-ФОТО