Хрватска компанија купује хотел “88 rooms”

788

Хрватски ланац “Arena Hospitality Group” објавио је да је склопио оквирни споразум за куповину хотела са четири звездице у Београду “88 rooms”, а вредност трансакције износи око 6,3 милиона евра.

Како се наводи у саопштењу компаније из Пуле, оквирни уговор са “MK Aviation” склопљен је преко зависног друштва Sugarhill Investments B. V, а завршетак те трансакције подложан је “извршењу одређених корака и испуњењу одредених услова”, преноси Е-капија.

 

Из Арене наводе да је “88 rooms” модеран хотел, смештен на одличној локацији у Таковској улици, у близини пословне зоне, да располаже са 88 комфорних соба и апартмана уређених по фенг шуи правилима, а од осталих садржаја гостима су на располагању бар, ресторан, фитнес дворана, собе за масажу и четири сале за састанке капацитета до 200 учесника.

Председник Управе “Arena Hospitality Group” Реуел Слоним рекао је да група наставља да шири пословања на нова подручја у великим градовима региона централне и источне Европе.

Како се очекује, услови потребни за довршетак трансакције биће испуњени до краја ове године, после чега ће хотел “88 rooms” постати део портфеља “Hospitality Group” и наставиће пословање под именом “Арена Хотел 88”.

 

http://www.novosti.rs/вести/насловна/економија.397.html:792122-Хрватска-компанија-купује-хотел-88-rooms