Југослав Ћосић: Вучићев наступ у Давосу је епски цинизам, истина је да он стоји иза свега што не ваља

643

У изјави за портал Балкан инсајт, коментаришући наступ председника Србије на панелу о медијима у Давосу, директор програма Н1 Југослав Ћосић оценио је да се у његовом говору примећује ”…епски цинизам који оставља утисак човека који је на овом догађају открио да нешто није у реду са слободом медија у Србији”.

”Истина је другачија, и он (Вучић) стоји иза свега што не ваља. Истина је да су последњих неколико дана председник Србије и министарка за Европске интеграције Јадранка Јоксимовић, били вербално агресивни према новинарима Н1 који су их питали о посети руског председника Владимира Путина и о медијским слободама“, навео је Ћосић за Балкан инсајт, додајући да су то приликом посете Београду навели и представници Репортера без граница.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић изјавио је на панелу “Слобода медија у кризи”, на Светском економском форуму у Давосу, да није поносан на стање у медијима у земљи.

(Балкан Инсајт)

http://www.nspm.rs/hronika/jugoslav-cosic-vucicev-nastup-u-davosu-je-epski-cinizam-istina-je-da-on-stoji-iza-svega-sto-ne-valja.html