Г. Вучићу, г-ђице Брнабић и остала послушничка клико: за колико сте нас продали?

431

Дакле, рачун фамозних евроантлантских интеграција одавно је испостављен квислиншкој власти Србије, само се цех очигледно из дана у дан повећава!

Црта сасвим сигурно још дуго неће бити подвучена и свакако неће представљати ону чувену “црвену” националних интереса испод које се не иде, јер Србија данас од националних интереса, чини се, има још само – Гучу!

У прилог твдрњи говори јучерашњи наступ Кајла Скота, амбасадора генералног дистрибутера “демократије” за ресто света – Америке, који је без иоле задршке или промисли поручио да ће за многе емигранте Србија бити крај дугог и мукотрпног пута, те како ће, цитирам: “Пакистанци, Авганистанци и Ирачани постати Срби!”

Да није трагично забрињавајуће још би и било симпатично, али нема ничег симпатичног у још једној демонстрацији америчке пајсер демократије која се своди отприлике на оно: “Имате права на своје мишљење, али ће бити како ми кажемо!”

Наравно, понајмање је несрећни дипломата из Вашингтонске “прерије” крив, човек само чини што му се може, а може му се све јер Србија на месту председника, премијера, министара…има тек пуке отправнике послова, и то туђих, америчких понајвише!

Да се разумемо, нема овај текст баш никакве везе с ксенофобијом, расизмом или каквим сличним глупостима, јер барем је Србија вазда била отворена за сваког, и срећа што је таква, али има свакакве везе с чињеницом да смо се апсолутно преметнули у оног механичког бика за родео ког сваки надобудни каубој може да зајаше и урликне с њега шта му воља, док наручује још туру пића понизним конобарима из Немањине 11 и Председништва Србије!

Док читава Европа негодује због неконтролисаног прилива миграната, Србија таји колико их је на њеној територији, не марећи за чињеницу да ће убрзо, за који месец, постати не прихватни центар већ крајње одредиште, баш како је Кајл Скот и најавио, тачније, наредио!

Знамо ли колико их је у Србији? Знају ли наше службе којих су профила и има ли места забринутости? Зна ли Александар Вулин, који само што није почео да уз Вучићеве слике качи и Скотове – шта за Србију у економском, националном, културолошком и сваком другом смислу значи да постане дом армији азиланата која ће, ето, по извршној команди постати – Срби!

Нема ничег племенитијег него помоћи невољницима, и први сам за то, али има ли Србија снаге за шта слично док на коленима чека коске са запада, представљајући их као значајне инвестиције?!

Мари ли ико што оно највредније, најученије и најспособније у стотинама дневно одлази из Србије, док на њихова места долазе они који нити желе да буду овде, нити их треба асимиловати у друштво које нема снаге ни сопствени идентитет више да пронађе у мору издаја, сплетки, лажи и обмана?!

Које су то те “истинске вредности” евроинтеграција када за сваку мрвицу њих морамо плаћати све већу и страшнију цену?!

Господине Вучићу, госпођо Брнабић и ресто владајуће послушничке клике – докле ћете се у наше име играти нашим именом, чинећи све да зарад Европе у коју знате да нећемо никада од Србије остане само сећање и бледа флека на карти Старог континента?!

Издали сте и продали Косово и Метохију, и немојте нас замајавати идиотаријама о некаквој Заједници српских општина која ће реално имати утицај колико и кућни савет, док седите под скутом једног од највећих крволока Срба у новијој историји!

Задужили сте Србију до граница да ни поколења тих мучених Авганистанаца, Сиријаца и Пакистанаца кад постану “Срби” неће моћи да је раздуже!

Националну свест свели сте на ријалити програме а национално биће на нешто налик Марјану Ристичевићу, Александру Мартиновићу и Зорану Бабићу!

На послетку, и ова тура пијаних каубоја којима не пада на памет да код себе приме нешто од тих несрећника, али својски разрезују колико их ваља остати у Србији и постати “Србима”!

Зашто Александре Вучићу, Ана Брнабић, Александре Вулину, Небојша Стефановићу, Братиславе Гашићу, Зорана Михајловић…не кажете колико је Србији наређено да трајно прими и скући?!

Зашто не кажете шта је још потребно учинити на тој странпутици интеграцја па да знамо шта нас чека и колико сте још српских душа обећали за нову кост?!

Чиме су вас купили да зајашете на власт и чиме вас полако распродају знајући да ни за шта друго нисте кадри осим да смерно климате главама и потписујете рачуне нових тура и цехова?!

Има ли ико од вас још толико части да изађе и каже за колико сте нас све ђутуре продали, живе ваге, ко стоку, уз препоруку утеривача демократије да у будућности буде што мање живог на тој ваги, а што више “полутки”?!

Шта је следеће што ће се од нас тражити, пардон, шта ће нам се испоставити као “најбоље за нас” не би ли уз коску добили и свежу шаргарепу на штапу, а штап довољно дугачак и јак да може и по леђима ако устреба?

Јел превише од Србије остало за њихов и ваш укус, па би је евентуално негде и ваљало примити само ако може да прође кроз кључаоницу?!

Издали сте, продали и багателисали све што се могло понудити на бувљаку званом Запад, душе своје понајпре, јер ово што чините као какви “државници” Србије не би ни душмани ове сироте државе чинили!

Не тако приљежно и срамно као ви!

Погледајте се у огледало и реците шта видите?! Ништа! Тачно!

А, шта бисте и видели кад одавно не можете назрети човека у својим одразима, тужни отправници туђих послова у сопственој држави!

Поновићу, а ви реците, барем у себи одговор на ону Црнчевићеву: “Колико Србија треба да буде мала да не би била велика?!” и за колико сте продали претке и потомке?!

Ако се не сећате питајте Кајла Скота, и овако су вам код њега и бележнице, мишљење, визија, памет, образ и душа!

Само, пазите се да не буде по оној: “Дала баба динар да уђе у коло, па нуди два да изађе из њега…”

За два динара вам неће дозволити ни да одете до тоалета у америчкој амбасади!

А, она онолика, читав град у нашем главном граду, уколико је Београд још престоница Србије или сте и то свели на “Београд на води” и Титаник који ће пловити њиме…

Шта ћете кад на крају схватите да је амбасада већа од Србије, а ви на ничијој земљи гребете о врата, а коске нигде?

Питајте Кајл Скота, можда вам дозволи да и ви једног дана постанете Срби, мада ће пре Авганистанци, Пакистанци и Ирачани неголи ви!

Они о својим државама певају с патњом и поносом, а ви на рачун Србије наручујете “бећарце” и ломите кафански инвентар, а цех све већи и већи…