Перјанице чика Сороша опет дижу из нафталина проблем „српског силовања“

630
слика: http://informer.rs/

Сада, када видљиво почиње нови талас сатанизације Срба, извлачи се поново из нафталина прича врло подесна за укључивање целе палете бораца за наводна људска права, тета и сека NVО плаћених из фондова Сороша, агилних боркиња за права жена из скандинавских земаља (скоро по правилу муслиманки из усељеничких породица, које су као друга или трећа генерација већ стигле и до парламентарних клупа).

Свакако да не изоставимо ни агилне боркиње из британског горњег дома (баронеса Хелић и друштво одабрано) које имају довољно пара да плате разне компрадорске кориснике, већ навикле на антисрпске кампање од којих се баш лепо живи!

Прича је почела у касну јесен далеке 1992.године, кад су активисткиње тек основане UMSA (Удружење муслимана Северне Америке) покренуле међународну конференцију о „српском“ силовању у БиХ где је беснео грађански рат између муслимана и Хрвата са једне, и Срба са друге стране, који нису пристали добровољно да постану само национална мањина, тачније аморфна маса у будућој муслиманској држави на Балкану, наводно по пројекту Муслиманске декларације Алије Изетбеговића (али само као локалног извођача радова)!

Идеја о тези да „Срби плански силују жене и девојке као вид ратног злочина“ вешто је осмишљена, њом се тако маскира већ почињени злочин силовања српских девојака и младих жена, и то планског, почињеног од стране Хрвата и муслимана у два светска рата! Пример силовања српских девојака и младих жена у шабачком хотелу „Европа“ од припадника КуК солдатеске „претече ЕU“ (август 1914.), и планског силовања српских и жидовских девојака и младих жена у логору на острву Паг, које је за своје госте организовао RKC жупник за празник Велике госпојине (август 1941.), само су врх леденог брега (стварног, а не лажног)!

Тада су и у Београду четири перјанице чика Сороша кренуле са том причом, као припрему за кампању која је уследила у Хрватској, и потом у Енглеској и скандинавским земљама, да би се организовало саветовање психијатара у Америци, тако дижући проблем „српског силовања“ на светски ниво, у тада захукталој кампањи сатанизације Срба као пројекта удруженог злочиначког подухвата активиста NVО, неофашистичких удружења и натоовских лобиста, маскираних у наводне заштитнике „људских права“, наравно селективних, јер за Србе не важе!

Причу ће потом преузети сатрапи хаашког тужилашва, упорно покушавајући да је уграде у своје тобожње васпитне пресуде којима се сатанизују само Срби, као да су припадници других војски у грађанском рату били рођени без оног мушког алата, који ето српски четници толико употребљавају да то брине и цео свет!

Ипак, један детаљчић никако се не уклапа у те лажи о хиљадама силованих Хрватица, па муслиманки, па Шиптарки, како то сада у најновијој кампањи лажу у Америци, баш случајно пред планирану седницу SB OUN о Косову и стању људских права у тој српској покрајини под протекторатом ОUN, у којој су припадници шиптарске националне мањине самопрогласили своју „државу“ коју одмах штите и NАТО и ЕU, и сви који намећу силу изнад владавине права!

Ако су наводно Срби силовали толике младе жене и девојке (и то у фертилном добу), где су дечица из тог толиког насиља, које је у бројним случајевима по тврдњи злоупотребљаваних жртава трајало дужи временски период!

Циници би оправдано питали, јесу ли им то Срби можда делили антибеби пилуле, или су толики осумњичени починиоци стерилни, кад нема резултата те работе!

Сама кампања вођена током грађанског рата у БиХ и нарочито у граду Сарајеву, напрасно је окончана после уласка трупа драгог SFOR, када је једна тобожња жртва (наравно муслиманка) родила здраво црнче, а припадници америчког контингента су били бројни!

Садашњи захтев за упорним проналажењем и кажњавањем само Срба, више не пије воде, време је већ разоткрило и компликованије марифетлуке извођача радова у пројекту сатанизације Срба, те подгрејавање приче о наводним сексуалним напасницима нема више ону тежину као пре скоро тридесет година!

Али, и тете и секе из NVO Србије ће радо припомоћи, све док се не уведе она мера обавезне кастрације напасника, да се спречи евентуални биолошки продужетак неподобних Срба, зар не!