Holokaust u Srbiji – bezobzirna veština kroatolagarije

276

Језуитски, цинично и хладно, хрватска министарка МИП поручила је Дачићу да се Србија не може бавити јасеновачким жртвама, јер је имала „два највећа ратна злочинца из Другог свјетског рата“, случајно два српска официра, југословенска генерала, Михаиловића и Недића, које данас ето слави, једног је већ рехабилитовала, а други је у евентуалном поступку!

Придружујући се овој оркестрираној представи за „увређени и понижени хрватски народ“, јер је најзад обелодањена истина о хрватском геноциду над Србима, Жидовима и Ромима,  препознатљиви хрватски заштитни знак антифашисте, кумен Иво Јосиповић, доказани творац оптужбе за измишљени „српски геноцид“ понавља ко папагај, да је и у Србији почињен холокауст, да је Београд био први „јуденфрај“ град у Европи, што разне тете антифашисткиње у Београду лажу већ више од четврт века!

Оне то могу, јер је та лаж и кренула из Загреба далеке 1991.године, када је чиновница хрватског МИП, тада чланица ŽOZ („Židovska općina Zagreb“) злонамерно изјавила, да је у Србији побијено 60000 Жидова и да је Београд први „јуденфрај“ град у Европи, што су одмах радосно пренеле све новинске агенције тада укључене у сатанизацију Срба, док траје насилно разбијање заједничке државе Југославије, уз активно учешће NАТО, ЕU и Ватикана!                

Отада, до дана данашњег, београдски денацификатори „фашизма у Србији“ упорно изнова подмећу ту лаж, у чему предњаче доказане тете деконтаминерке, Борка, Соња, Сташа, аташа, и њихов дрчни подмладак из бројних NVО!

Правник по струци, професор универзитета (пардон, свеучилишта), кумен Иво зна да он злонамерно лаже, али, још је чика Гебелс поодавно казао да сто пута поновљена лаж постаје истина, па ваља стога и порадити на тој „истини“!

Чињенице су ипак малчице другачије, јер немачки, да управо немачки документи, казују праву истину о холокаусту над Жидовима у окупираној Србији те далеке 41.и 42.године, од којих је највећи део и живео у Београду до априла 1941.године и немачке окупације Србије, што је собом донело и неумитни злочин холокауста као последицу!

У разним евиденцијама краљевине Југославије, пунолетно становништво није вођено по националном опредељењу, али по верској припадности јесте, зато су немачки окупатори наредили да се коришћењем тих евиденција изврши регистрација Жидова, те су одредили комисију за евиденцију коју је водио немачки представник, а регистровани су добили жуте траке, које су стигле заједно са немачким чиновницима из јеврејског оделења окупационе управе, као и у осталим европским државама, већ раније окупираним!

Практични Немци, одмах су извршили конфинацију Жидова мушкараца, да би тако добили потребну радну снагу да раскрчи рушевине немачког злочиначког бомбардовања Београда, како  би  градски живот могао да се што пре нармализује, и окупациона управа проради.

Те су мушкарце сместили у некадашњи војни магацин, назван „топовске шупе“, те су тако  окупационом команданту Србије били на изволте, да они буду као грађани Србије први стрељани, након доношења уредбе о одмазди за убијене и рањене немачке окупаторе, када је отпочео  устанак у мају 1941. године, као наставак оружаног отпора ЈВуО!

Жидовске жене и децу, покупила је немачка војна полиција састављена од фолксдојчера, да се над њима проведе холокауст и смештени су на територији НДХ у „Judenlager Semlin“, изложбене павиљоне некадашњег сајма, где су дочекали долазак специјалног возила, душегупке, да се ту изврши његова проба, прва у окупираној Европи, у покушају налажења најефикаснијег начина убијања Жидова у нацистичком пројекту „коначно решење“!

Пошто су те жене и да деца покупљени у Београду, дакле у окупираној Србији, практични Немци су наредили да недићева сарадничка власт храни своје грађане, те су тако чиновници носили храну за логораше преко моста, али у пратњи немачке фолксдојчерске полиције, јер жандари СДС („Српска државна стража“) нису ни могли ни смели, да кроче ногом на „свету хрватску земљу“ уз другу обалу реке Саве!

Након потпуног затирања Жидовки и њихове деце у пролеће 42.године, немачка управа  уступила је логор за потребе хрватске машинерије смрти, те је одмах преименован у хрватско „сабиралиште“ за српске жене и децу, Роме и антифашисте, а обезбеђење тог „сабиралишта“ вршила је злогласна Црна легија, и то муслиманска јединица, под фесовима са ознаком *U* !

Дакле, на тлу окупиране Србије холокауст није почињен физички, већ су немачки окупатори отерали жидовске жртве у сабирни логор на подручју НДХ, где су убијани у душегупкама!

Тете деконтаминерке и кумек Иво, заједнички упорно лажу о холокаусту у Србији, конкретно у Београду, а педантни Немци нису стрељане мушкарце Жидове у документима водили као „решавање жидовског питања“, већ као стрељање талаца за одмазду!

Тачно је да је из Београда у једном приватном писму, окупаторски гестаповски главешина написао свом пријатељу да је град „јуденфрај“, али није тачно да је то био први град у окупираној Европи у ком су затрти Жидови, а недићевска администрација нема никакву конкретну улогу у томе, изузев исхране тих несрећних жртвава, и то по окупаторској наредби!

Злонамерници ће казати да је овакав говор неприличан за саосећање над судбином жидовске популације у окупираном Београду, али ваља знати да су Срби спасили далеко више Жидова од многоизвиканих  хрватских праведника, захвални Жидови су били и у редовима ЈВуО, борећи се за слободу своје поробљене Отаџбине, јер су се Жидови у Србији некада традиционално изјашњавали као Срби Мојсијевог закона, пошто је кнежевина Србија била прва европска држава која је Хебрејство изједначила са Хришћанством, без икаквих ограда наспрам Жидова! Покушај групе другосрбијанаца, доказаних наводних „антифашиста“ који упорно желе да наметну „српски фашизам“, отежавајући системско решавање меморијалног комплекса „Старо сајмиште“ као места за одавање почасти Србима, Жидовима и Ромима убијеним на територији НДХ, а не као места где су „српски фашисти починили холокауст“,чиме би се опет натурило мерило лажне симетрије из времена браваровог „братства-јединства“!

На њихову велику жалост, непажљиви Немци (који су педантно водили службене белешке)  онемогућавају сваки покушај такве сатанизације Срба, у видљивом наступу учесника УЗП (удружени злочиначки покушај) из ЕU, Ватикана и NАТО, уз значајну улогу београдских „бораца против српског фашизма“, те зато овакав наступ хрватске министарке и кумека Иве нимало не чуди, јер су на истом радном задатку!

Међутим, Хрватска је као савезница нацистичке Немачке, сама, доказано својим репресивним апаратом утаманила већину Жидова у НДХ, притом уредно обавештавајући немачку централу о урађеном послу!

Нарочито су затрти сарајевски Сефарди, који су ту живели још од доселења из Шпаније, где су се станили бежећи пред католичком инквизицијом, у том делу тадашње Отоманске царевине, мирно живећи заједно са Србима и муслиманима, уредно плаћајући порез и трпећи бахатост и осионост потурчењака, док се доказују у свом „турковању“!

Али, доказаног хрватског „чистунца“, RKC надбискупа сарајевског Шарића, нису могли да умилостиве ни златни прилози, ни изјаве лојалности, а добро се зна да је он био тај стварни сарајевски господар из сенке, док су Адемага Мешић и  Јуре Францетић, само радосни извршиоци, који Жидове, Србе и Роме, шаљу на бесповратни излет у Јасеновац!