KOLATERAL

608
слика: https://slobodnadalmacija.hr/

У склопу припреме за „срдачни“ дочек својих џихадиста који су радосно похрлили у Сирију да сруше „ненародни режим“ Асада (подржаног од свога народа), а сада се враћају у трулу Европу по диктату каубоја, донела је Aустрија закон о забрани истицања симбола ID и сличних терористичких организација!

У садашњим релацијама европског страха од радикализације исламских усељеника и домаћих конвертита, оцењено је да су симболи део утицаја на необавештене, па боље је спречити него ли лечити, кажу они што брину о здрављу држава!

Али, тај аустријски закон има и детаљчић који је необавештенима за чудо, јер се у друштву исламских екстремиста нађоше и хрватске усташе, тачније драги потомци и обожаваоци који сваког маја окупирају градић Блајбург у покрајини Корушкој, где се потом по оцени бројних новинара и социолога као непристраних проматрача догађа највеће неофашистичко окупљање у ЕU, колоритног саборовања под плаштом мисе-задушнице за антикомунистичке жртве.

Необавештени не знају да је још у Аустроугарској плански створен „аутохтони европски Ислам“ за потребе антисрпске кампање у окупираној БиХ, после одлуке Берлинског конгреса!

Да нагласе „муслимански“ карактер БиХ, створене су и четири „B-H pukovnije“, чији су припадници носили службени фес као капу, а прославили су се злочинима у Србији током Великог рата, па потом на Источном фрону, али нарочито на Сочанском ратишту у Италији!

Јуришали су ти „босанци“ (већински муслимани) за свога аустријског цара, против тих талијанских агресора који су само ослобађали своју земљу, силом давно отету!

Зарадили су бројне „таперкајт“ медаље, али и још више гвоздене крстове на војничким гробљима данашње Словеније, где су биле ратне болнице у близини фронта.

Не чуди стога, да су управо у Бечу на универзитету, касних тридесетих година прошлог века порадили на осмишљавању тактике придобијања „босанаца као хрватског цвијећа“ за нацистичке формације, које су потом у аустријском градићу STOKERAU биле на обуци пре одласка у борбу против југословенских антифашистичких бораца, у оба српска ослободилачка покрета!

Наравно, и ови нацистички војници носили су фес као службени део немачке униформе али и хрватску шаховници на левом рукаву, као симбол државе чланице „изабраних“ народа!

Гастарбајтери из Аустрије, помагали су хрватске и муслиманске терористе док су рушили заједничку државу Југославију деведесетих година прошлог века, истичући на својим скуповима знамења некадашњих фашиста из времена NDH!

За просечног Аустријанца, хрватска шаховница са првим белим пољем и драго U, постали су тако симбол муслиманских екстремиста, те је сада забрањено њихово истицање!

Срећом, закон брани само ликовне ознаке, али не и вербалне, те посетиоци и обожаваоци блајбуршког ходочашћа у организацији хрватског Сабора и католичке црквене општине у Плибеку, и даље до миле воље могу да кличу ZA DOM SPREMNI!

Сама парцела где је споменичко обележје, регистрована је као католичко војничко спомен гробље, те је под надлежности корушког бискупа, али је градић Блајбург у надлежности полиције која брине за јавни ред и мир, суочена са гомилом европских неофашиста а не само хрватских посетилаца!

Нескривена жеља аустријских социјалиста решених да се напокон растосиљају остатака пртљага чика Адолфа и хипотеке нацистичке ОSTMARК, изродила је овај закон, а хрватска власт се неочекивано суочава са избором, или наставити са неоусташким дернеком у Блајбургу, или заратити са моћним бискупским лобијем RKC у Хрватској, који не зарезује много ни драгог оца Франциска у Риму, а камо ли преобучене кроатокомунисте са ЕU ознакама!

____________________________________________________

Таперкајт медаља — провинцијализам за аустроугарско одликовање Таpferkeitsmedaille (медаља за храброст)

OSTMARK – службени назив за Аустрију након њеног припајања Трећем Рајху