„PRAŠAK“ u POTOČARIMA

366
слика: https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/109671/nekom_kusturica_a_nekom_cheda_komsic_imenovao_chedomira_jovanovica_za_savjetnika.html

PRAŠAK, како добри познаваоци београдске другосрбијанске сцене  називају једног лидера комби странчице коју је добри чика SКОТ јавно угурао у српски парламент на последњим изборима, радосно је обавестио  јавност да ће он свакако и овог јула скокнути до ПОТОЧАРА, зарад „светле будућности“ српске младости, мада чини се ипак понајпре зарад самог себе!

Тим пре штио је „PRAŠAK“ однедавно именован за саветника ЖЕЉКА КОМШИЋА, хрватског члана Председништва БиХ (муслимански избор!), јер има подобно територијално порекло!

Иде јесен, иду очекиване предизборне активности у Србији, вреди се ангажовати, доказати се и новом газди у америчком  посланству, па још четири године на скупштински буџет, на јасле које су гарантоване ако нови надзорник преумљивања позитивно оцени залагање, почев од ПОТОЧАРА!

ПОТОЧАРИ су тако постали нова незаобилазна референца у каријери сваког бирократе у Бриселу и сваке гњиде у београдском колаборантском клубу, јер ту се догодио „српски геноцид“, еј, да се зна! Зато и драги ХАН (случајно трезан) оштро захтева да Србија призна „геноцид у Сребреници“ ако жели у породицу „срећних народа уједињене Европе“, која се видљиво распада, али наспрам Србије показује заједнички тврд став!

Наводно ничим изазвани Срби, јер вишегодишња убиства незаштићених цивила, жена, деце, стараца и рањеника у Подрињу, иако се то случајно дешавало баш пред очима демократске ЕU, драгог NАТО и гомиле ратних репортера (заузетих јурњавом за својим Пулицером), који не признају стварне српске жртве, али муслиманске су биле неопходне да се наметне радна теза о „геноцидним Србима“!      

Срби ће потом у холивудским филмовима заменити окрутне Вијетнамце, који у својој окупираној земљи неоправдано киње јадне америчке окупаторе јер су пре свог заробљавања случајно починили и понеки  ратни злочинчић, али био је рат, и дешава се то!

Само, ти окрутници су примитивни, и не разумеју ту сложеност реалности коју сценаристи из Холивуда потом гледаоцима сервирају ко питу зељаницу уз ладно пиво, да ужитак буде потпун!

„PRAŠAK“ је зато одлучио и ове године да подржи борбу за забрану ревизије лажне тезе о „српском геноциду“, иако холандски судови систематски и упорно одбацују раније пресуде за „доказано неделање  DAČBATA“ у времену када се тај „геноцид“ догодио, а разне наводне мајке, тете и хуманитарке NVO сада потражују материјалну одштету за претрпљену бол, што ипак иде само из холандске државне благајне! Зато „српски геноцид“ може, ал` одштета не може, и то још за измишљени геноцид, па шта је много, много је!

Уосталом, лако је Холанђанима, њих не мучи доказивање за каријеру дежурног пљувача српског народа, а „PRAŠAK“ има толику конкуренцију, а конкуренција не бира средства, ваља се доказати, те су ПОТОЧАРИ постали најважнија ставка у том доказивању!

Уосталом, и цео састав ће и ове године лити крокодилске сузе што ти безобразни Срби никако неће да „заслужено“ понесу ореол „геноцидног народа“, да европској багри најзад лакне, јер није лако слушати приче о истребљивању целих народа по белом свету и бити потомак колонизатора, слушати приче о холокаусту и имати породичне фотографије драгих предака у униформи нацистичких јединица романтичног назива „мртвачка глава“ (били егзекутори SS у логорима!), бити потомак оних хуманиста што су таманили  Жидове, Јермене, Роме, Србе, Белорусе, Малорусе, Русе, Пољаке, Грке, или бити потомак драгих помагача тих нацистичких таманитеља, који су се баш доказали!

Зато су практични британски експерти и покренули ту акцију доказивања „српског геноцида“, знају они да ће сав шљам балкански да се радо укључи у ту „племениту“ намеру, пре свих хумани Немци и Аустријанци, Хрвати, Бугари, Шиптари, муслимани, сви потомци оних што су само тобож „своје“ изграђивали, баш случајно на српској земљи и над српским народом, који ето не уме да се уклони са пута!                                                                                                                                                     „PRAŠAK“  је  само очит пример, представник успешних сорошевских курсиста из Пеште и Сегедина, чедо планера петооктобарске окупаторске реалности, која у Србији траје већ скоро две деценије са све видљивијим учинком!

Само, српска историја коју толико прекрајају да се не препозна, ипак памти пет векова отоманског зулума и четири века католичког убеђивања, те су ПОТОЧАРИ и кратки и недостатни, поготово што их и сами њихови креатори све више огољују изношењем истине о тој срамној лажи!

Биће да су зато забринуте тете из NVО недавно на саветовању у Сарајеву и завапиле, да драги и добри чика INCКО одмах законом забрани негирање „српског геноцида“, који има да траје док је и последњег Србина!

Додуше, „Прашак“ се наравно не рачуна, и он и слични њему већ поодавно су само  еуропејци ……!