Референдум у Републици Српској

328

“И кад с неба лије киша и град, зато је крив Путин гад”.

(Америчка народна пословица)

 

Многобројним злочинима Владимира Путина придодат је још један – он је у Кремљу примио председника Републике Српске Милорада Додика и није га одговарао од спровођења референдума о празновању дана Републике.

Рекло би се, Додику је било јасно поручено из Сарајева: Уставни суд сматра неправилним Ваше празновање Дана републике. Оно је веома сумњиво. Данас сте Ви споменули да имате Републику, а сутра ћете по примеру Крима, пожелети да изађете из састава Босне и Херцеговине. Ви сте с бомбама и ракетама утерани у ову бизарну творевину и нико се не спрема да вас из ње пусти.

Вероватно је Додик путовао у Москву да чује од Путина речи о праву народа на самоопредељење. Ми желимо само да кажемо да сте Ви дужни да у саставу Босне и Херцеговине поштујете две следеће тачке.

  1. Ви имате право да са оба ува слушате шта Вам говори Велики брат. А он ће се већ снаћи са Вашим самоопредељењем. Тамо где њему одговара, тамо ће Вас и сместити.

Не заборавите како Велики брат поступа са онима који га не слушају. Ето, на пример, косметски Срби нису хтели отцепљење Косова и шта су добили? Где су сада косметски Срби? Зато се у Приштини поносно вијори застава независног Косова. Без референдума и без сагласности Београда.

  1. Ако нешто ниште схватили, погледајте тачку 1.

Републику Српску такође могу оставити без Срба.

А после сусрета Путина са Додиком постало је јасно зашто је руски председник замислио нови рат на Балкану. Јер он не може без тога. Ево на пример Том Џуда, познати британски стручњак за људе и њихове душе, овако пише: Путин одговара за стабилност на Балкану. Он страда од санкција Запада и покушава да му нанесе штету где год може, на пример, подржавајући референдум у Републици Српској.

И све иде по путинском сценарију. Из Бања Луке су већ саопштили да се место за гласање налази под претњом џихадиста. Власти, као одговор на то, појачавају полицијске снаге и наоружавају их аутоматима.

Значи, ствар мирише на врелину. А ко је крив? Па Ви са Путином сте криви. Не би били криви да сте себи за председника изабрали транвестита, за државни празник изабрали “Дан поноса” и у радосним масама похрлили у Европску унију због слатког живота. Зар је могуће? Наравно да је могуће! Ионако у будућности Европе неће бити ни Немаца, ни Француза, ни Срба, ни Бугара. И наравно, над тим Вавилоном ће се вијорити заставе дугиних боја.

Ко каже да је Господ уништио Вавилон, а Содом и Гомор спалио огњеним сумпором. То је измишљотина. Велики брат не говори тако. Велики брат говори да ће свима вама који сте изгубили национални понос и Бога, бити веома добро. Под њим.

слика http://www.komi.kp.ru/online/news/2518797/