RUŽA „čovjekoljubiva“

612
слика. http://www.carsa.rs/

Ружа Томашић, претплатница на вишекратни мандат у Европском парламенту, поново се кандидује за своје познате као заступница демократске изливе србофобије у Бриселу.

Некадашња Туђманова верна чуварка, рођена у Канади од родитеља потомака хрватске усташке емиграције, као заступница прозвана у Загребу „Ружа -пендрекуша“, јер је своје вербалне спорове у хрватском сабору решавала употребом борилачких вештина, била је у два мандата SЕ већ говорљива србофобна представница RH, увек спремна да изнова захтева блокаду мрске Србије у Бриселу!

Додуше, хрватска „канађанка“ је научила и да мења хрватске странке (увек изразито десне орјентације!) ко посране гаће, притом сама остајући на чврстим позицијама „bogoljublja, domoljublja i čovjekoljublja“!

Наравно, Ружино „čovјekoljubljе“ подразумева да појединац није Србин, православне вере, што Ружа за говорницом у Бриселу не крије када користи „демократско право појединца на различит приступ проблему“, а злонамерно глуви европски антифашисти то упорно пречују!

Ружу свакако треба наградити и трећим мандатом у „демократској породици срећних народа“, уз ону српску пословицу – далеко јој лепа кућа –!

Иако је доказана тврдокорна католкиња, Ружица је увек радосно подржала све иницијативе муслиманских екстремиста из Сарајева, а нарочито профитерску NVО „Мајке Сребренице“, када би се писаном поруком обратили ЕP, захтевајући оштре мере и санкције против „геноцидне“ Р Српске и Р Србије!

Ружица свакако не мора да брине за свој реизбор у европски парламенат, тамо баш жељно очекују такве „борце за денацификацију Срба“, али их још и радосније очекују у самом Београду, где већ деценијама Наташке, Боркице и Соњечке са подмлатком коло воде у том удруженом злочиначком подухвату!

Међутим, Срби опстају ко пирика, она трава што и бетом пробије да се домогне сунчеве светлости, те и Срби ипак полако али сигурно долазе до истине о намерама удруженог шљама из „дубоких држава“, ма које то биле!

Како је Ружица тврдокорни борац против Србије и њеног пријема у распадајућу ЕU,све док се не реше сви спорови Хрватске са Србијом, то српски народ може да одахне, неће бити његовог пријема у распадајућу ЕU макар колико се београдски колаборанти труде, стамена Рушка чека их ко запета пушка, и то у жељеном Бриселу, ни више ни мање!