„Сребреница“ – игре и играчи

238

Острвски мајстори прљавих игара имају радну девизу, да њихови млинови „мељу споро али ситно“ јер кад тако самељу лаж, све је приправљено за „хлеб истине“, што се види у упорном покушају „сребренизације“ судбине исламских терориста, који преконоћи постадоше угрожени цивили у кампањи BBC, медија који има пребогато радно искуство у мешењу таквог „хлеба“!

Пунолетство је дуго у острвској краљевини признавано тек са навршеном 21.годином, када је појединац преузимао пуну одговорност за своје поступке, пред Богом и законом.

Летос у јулу, навршило се „пунолетство“ за пласирану лаж о наводном „локалном геноциду у Сребреници“, који су тобож починили ти страшни православни Срби!

Али, упркос бројних наручених „експертских налаза и анализа“, преоравања локација масовних гробница уздуж и попреко, није још „намирен“ потребни број укупних жртава саопштен тако напречац од светских медија, у кампањи „удруженог злочиначког подухвата“!

Анализе које су урађене, хаашко тужилаштво и сарајевски центар за утврђивање жртава крију ко змија ноге, ДНК тестове покојника не дају, пре ће дати душу лаживу или часну партијску, по оној некадашњој мантри – ако преварим, друга ТIТА не волим -!

У земљи Србији, и ове је године оркестар пратећих НВО вокала спремно топтио, само да господар одреди маршруту и мету, па трка за „истину“ може да почне.

Вреди се потрудити, још један стан зарадити, од ренте се баш лепо живи, за порекло пара не сме нико да пита, та то су „хуманитарне“ девизе за „истину“ која нема алтернативу, наравно.

Али, та прича je као буре, све бушнија и растакању подложнија, зато хитно донет закон о забрани сумње у „српски геноцид“, ко сумња тај је русофил, српски фашиста, ЕU фоб и …. !

Сорош баке, тете и новодевојчице, упорно то тврде, само да се прикупе нове девизне парице.

Али, Острвљани су тврди на пару, тешко је откинути њихову фунту, још и трагове новца оставља, али зато обилују разна признања у виду „нај“ и тако то, у режији „ЕU хуманиста“.

Неке тете су сакупиле завидну колекцију, неке се под теретом награда савијају ко младо дрво, а оне времешније не смеју ни да се оките, остеопороза прети да прекине племените циљеве њихове борбе за „истину о српском геноциду“.

Прошлог лета, Острвљани су смишљено покушали да још малолетно „чедо“ окруне и резолуцијом ОУН, али су ти неваљали Руси зауставили „цементирање истине“, и чак покренули нову лавину доказа о тој планској лажи!

Толики уложени труд и напор, а још има неверних Тома који неће да поверују у племените педагошке циљеве упорног преумљивања неверних, тако тврдих у захтеву за доказима и аргументима, па да се тек потом размисле, о евентуално „видљивој истини геноцида“!

Има и оних који су већ толико огуглали на „истину“, пелцовани вирусом неверице, напросто само кажу доста лагања, лажите се и даље међусобно, нас оставите на миру!

Ето, ономад ни српској скупштинској декларацији нису поверовали, док је бака Славица дрхтавим гласом читала текст, тако срочен да се подразумева и оно што није доказано, јер ми са европског пута не скрећемо, само нема нам врховног команданта да нареди да неверица ноћас мора пасти као Прозор, као да су сви потомци оних тврдоглавих предака што верују само доказима, а речи бројних „експерата за маглу, копита и рогове“, баш ништа од подразумеваног.

На жалост преумитеља, давно су правни експерти створили регуле ратног права, у њима замислите пише црно на бело, да употреба артиљерије против непријатељске војске није ратни злочин, нарочито кад та војска врши покушај оружаног пробоја из обруча.

Онај неразумни српски патолог, утврдио је проучавањем извештаја хаашких истраживача, да је највише мртвих управо и страдало од артиљеријских граната при пробоју, ваљда му зато срце и није издржало у Хаагу, где је дошао да о томе лично сведочи пред непристраним судијама!

И припадници холандског батаљона UNPROFOR, пишу у службеним белешкама да је то било легитимно средство одвраћања, након што су посредовали у преговору сукобљених страна.

Те српске барабе, чак су захтевале предају терориста и разумљиво потом суђење за ратни злочин, оним припадницима муслиманске војске који су починили многобројне злочине над цивилима, старцима, рањеницима, женама, децом, у околним српским насељима заштићене зоне ОУН!

Српске барабе су све то документовале, чак су и патолога из Београда са ВМА позвали, човек стручно све сачинио, и после неколико година најдражи сарадник тета Карле постао, па како да му не поверујемо за његове протоколе жртава (али нажалост, српских!).

Све по протоколу, и сахрана невиних жртава била уз парастос, зато и нису експерти из Хаага узимали те документе у разматрање, а службена делегација владе или парламента Србије никако и не присуствује годишњем парастосу тих жртава, као да је бачена анатема а они скоро сви преобучени комунисти,`ал ипак много маре (бој се Бога истинога, кажу Срби)!

`Ајд што Срби не верују, али и неки неразумни што нису Срби чак и филмове снимају о великој лажи и покушају наметања колективне кривице за непостојећи „геноцид“, као да паметнија посла немају већ бране Србе, а мото им борба за истину!

Додуше, планско блаћење Срба траје већ век цео, почевши још од царско-краљевских лагатора Двојне монархије током Првог балканског рата, па потом редом, како су следили ратови.

Укључивале су се разне „независне експертске мисије“, почевши од Карнегијеве, преко МКЦ (Међународни Црвени крст) до данашњих „аутохтоних“, што раде на стране донације у виду „хуманитарних програма“ или истраживања, у сврхе оптужбе за „ српски геноцид“!

Све те кампање имале су зачетнике у острвским србофобима, који су само вешто користили извођаче теренских радова на брдовитом Балкану!

Срећом, све евентуалне даље дилеме око „геноцида“ у Сребреници, код мислећих у Србији, прекинуо је „одговорни“ скупштински сазив, који усвоји допуну постојећег кривичног закона РС, у ком се санкционише свака јавна сумња у геноцид!

Тежишни је моменат те одлуке, позивање на пресуде МКС у Хаагу, где су већ усвојене као истините лажне пресуде за „геноцид“ у Сребреници а чекају се и нове, зато суд БиХ и упорно диже нове и нове оптужнице, како би угасио „геноцидну творевину“ Р Српску!

Ова тешка скупштинска одлука, паде баш некако у времену када и одговорна скупштина ЕП одлучи да препоручи борбу против „срамне пропаганде“ коју врше РТ и Спутњик, који истинито показују и доказују како је настала ID и дело мајстора из сенке, оних што су најпре вежбали на брдовитом Балкану, у вежбама званим Маркале, Тузланска малта, Сребреница, Рачак и …… !

Срби имају изреку која гласи – „Кад Господ жели да неког казни, најпре му узме памет“! 

Скупштински беспаметници у Београду, изгледа не знају да је српски народ у Р Српској намеран да одговорно расветли позадину лажи о „српском геноциду“, без обзира на њихове законске допуне и забране, као и евентуалне похвале из ЕU и NАТО, за испољену „храброст“!