У КУКАВИЦАМА КОД РОГАТИЦЕ ПУЦАЛЕ СУ КУКАВИЦЕ А ОСЛОБОДИЛЕ ИХ ПОЛТРОНИ И УЛИЗИЦЕ

397

Поводом срамне пресуде Суда БиХ за злочин у Кукавицама код Рогатице када су припадници тзв. aрмије БиХ 27.августа 1992. године  убили 26 а тешко раниле више од 80 ненаоружаних српских цивила…

 

Диверзанти Армије БиХ су 1992. извршили свој срамни задатак у Кукавицама, сакривши се на путу Горажде – Рогатица и сачекавши колону српске нејачи, жена и стараца који су се повлачили из ратом захваћеног подручја, спасавајући главу и избегавајући смрт на једном месту одлазећи на жалост у смрт на другом. Тај кукавички чин пуцања у ненаоружане цивиле са десетинама мртвих и рањених остављених уз појединце масакриране на сред магистралног пута, завршио се кукавичким бегом извршилаца. Непуних 25 година касније круг злочина се наизглед затворио јер је Суд БиХ прецизно утврдио чињенице злочина, потврђујући све наведено (а како би могло другачије поред мноштва доказа и признања непосредних учесника), али на жалост уместо са одговарајућом казном – са правним скандалом на крају процеса – ослобађајућом пресудом уз образложење да је то зато што злочинци нису знали да пуцају на цивиле!!!

      Остаци лешева побијених српских цивила које заобилазе припадници СФОР-А (извор: Youtube)

Има ли краја јавном вређању и понижњу српског народа? Ако је била намера суда и његових налогодаваца из СДА да убију још једну истину и да покажу наводну моћ очигледно вређајући интелигенцију српског народа, поставља се питање зашто убијају поново невине жртве? Постоји ли имало савести код тзв. тужилаца и судија у Сарајеву? Да ли могу мирно да спавају кад тако гнусно лажу и цининчно изричу срамотнe лажи и пресуде вређајући не само српски народ, сопствену професију и институције квази државе зване БиХ на коју се позивају, већ и здрав разум свих који су чули или прочитали образложење судије Јукића? Боје ли се ти људи земаљске и небеске правде? Ако су верници, боје ли се лажног сведочења истине, нечасних радњи и дела у скривању злочина и помоћи злочинцима, јер без разлике чија је вера, то се не опрашта, и увек дође на наплату, на овај или онај начин?

На жалост, нисмо изненађени најновијом заменом теза и догађаја који пркосе логици у овим смутним временима за српски народ, кадa је од стране Алијиног сина покушана ревизија тужбе против Србије за геноцид, и када нечасни појединци из редова српског народа који су прихватли игру са ђаволом блате сопствене хероје и свој народ шурујући на разне начине са злочинцима из СДА.

Република Српска није једина угрожена, већ сви Срби у региону јер Албанци у Македонији хоће да покрену тужбу против Србије придружујући се Шиптарима на КиМ који праве своју војску без обзира на ”противљење” међународне заједнице, при том претећи да ће преостале Србе с друге стране Ибрa ставити под контролу. Такође, хапсе се лажно оптужени српски прваци у Црној Гори, а државни поредак у Србији се озбиљно подрива. Значи ли то и да је ова срамна пресуда темпирани наставак једностране хашке политике на штету Срба и још један прећутни миг страног фактора на одлуке да су само Срби криви, и кад су мртви, и кад су живи?!

Парастос погинулим у Кукавицама уз присуство чланова породица (Извор:Општина Ново Горажде)

Геополитичке промене у свету су у току а тиме и у региону, промене у којима српски народ више неће бити губитник, и беспоштедно убијан попут цивила и нејачи у Кукавицава, време у коме ће се исправити деценијска неправда и открити све лажи, и зато знамо да су ово последњи трзаји губитника, и одлазеће камариле.

Стиже ново доба, нови геополитички играчи и нова правила игре господо издајници, плаћеници и непријатељи српског рода. Није српски народ јато изгубљених птичица нити је Србија шака зоби да је свака врана може позобати! Народ српски нико није преварио – зна честити српски домаћин: ”ко је вјера и ко је невјера”, не мрзећи при том никог јер: ”прави брат је мио ма које вјере био”, али зна исто тако добро да се неће више никад преварити, изненадити и дозволити да буде клан и сатиран, ни по коју цену. Неће дати све своје вредности које је крваво стекао а једна од њих је и успомена и истина о невино страдалим српским жртвама, јер злочин је увек злочин а кукавице су увек кукавице, и то ни једна пресуда и ни један овоземаљски суд неће променити!