Време је да се уведе ред, да се наоружају косовари

310

Добро је да Приштина има тако верне савезнике, као што су Хрватска и Албанија. Ја бих чак рекао, не савезници, него браћа. Зато што они први стају у заштиту независне републике, уколико се нешто деси.
Ето, на пример, пре месец дана је српски премијер Саша Вучић покушао безобзирно да пошаље воз из Београда у Митровицу, са неизвесним циљевима. Воз је био исликан несхватљивим паролама „Косово је Србија“, што је збунило пролазнике и чак их ставило у ћорсокак.

Но, све то није важно. Важно је шта је било у унутрашњости воза. Може бити да то заиста није био путнички воз, него истински блиндирани воз, обојен у различитим бојама, да ти очи стану! А у ствари, унутар њега су били смештени петоспратни минобацачи и тешка артиљерија, спремни да вероломно одузму независност косоварима.

А шта је могао учинити косовски вођа Хашим Тачи, осим усмеравања својих специјалаца на преузимање воза? Практично ништа. Ето, он је уплашио Србе својим специјалцима са њиховим аутоматима! У том возу би се отворили тајни поклопци и из њих би провириле брњице са оружјем, спремне да пуцају гранатама у пречнику лубенице. И то је све, плакала би независност Косова. Пропало би дело руку миротвораца из Вашингтона и Брисела, који нису жалили себе у тој кризи коју су изазвали. Нешто није кренуло баш како треба. Но, други пут га већ нећеш зауставити!

Овај инцидент није могао да не дирне у срце хрватског министра одбране Дамира Крстичевића и његовог албанског колегу Мими Кодели. Оба су се веома узнемирила од нарастајуће српске претње и написали су заједничку петицију на име генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга са осудом „националистичке реторике српских политичара“ и поводом ситуације на граници.

„Оба министра су замолили ревидирање Операционог плана мировне мисије у вези са скорашњим развојем ситуације на Косову“ – саопштава министарство одбране Албаније, иако нас не оставља у недоумици до чега треба да доведе ревизија мировног плана.

Али, уколико су министри већ видели „претњу нарушавања суверенитета Републике Косово и дестабилизацију западног Балкана“, то ствар тамо очигледно иде ка јачању косовске армије. Истина, сматра се да не постоји армија Косова. Има само војника и официра са лаким наоружањем, пољским тоалетима и бесплатним презервативима кинеске производње. И то је све.

А шта да раде ако Срби отворе своје поклопце у својим блиндираним возовима и избаце отуда минобацачке цеви, из којих гађају знате већ чиме?

Да се скривају у пољским тоалетима, натичући кинеске презервативе на главу?

Министрима одбране Хрватске и Албаније такав план рата се не допада, и они директно пишу Столтенбергу да са тим треба прекинути.

Без тенкова и топова Косовари се неће дуго одржати. Чак и ако кинеске презервативе замене немачким. Узгред, и њих такође производе у Шангају.

Из писма се види да су министри веома забринути због те срамоте коју осећа цивилизовано човечанство пред самовољом Срба. Јер чак и у тој истој Косовској Митровици, то човечанство није у стању заједничким напорима да обори зид који су подигли Срби на мосту између два дела града, ометајући слободан развој цивилизације на земљи. А уколико би се код косовара нашао бар један топ сличан „Дебелој Берти“, они би га усмерили у правилном смеру, грунули би једном и готово! Пут у будућност је отворен.

Потом се може завести ред и у косовском парламенту. Тамо представници српске мањине седе у гомили, у једном ћошку.

Ако добро нациљају из „Велике Берте“, онда се и тај проблем може моментално решити.
Генерално, време је да се створи истинска СС дивизија „Адолф Хитлер“, да би се Срби сетили ко је домаћин у кући.

Јер је потребан такав поредак на Балкану. По нашем, по-натовски.