Фотографије са јахте

1434

Председник Двери Бошко Обрадовић оценио је данас да фотографије „водећих личности СНС са Косова“ са косовским министром спољних послова Беџетом Пацолијом на јахти у Будви представљају „крај пропаганде лажног патриотизма владајућег режима“, и позвао председника Србије Александра Вучића да поднесе оставку јер како је навео, „стоји иза идеје признања независности Косова“.

Обрадовић је новинарима у Чачку рекао да се Пацоли састао са представницима Српске листе у Будви 2017. године како би разговарали о подршци листе формирању владе „ратног злочинца Рамуша Харадинаја“ и добијању заузврат три министарска места за „Вучићеву Српску листу“. „На тајном снимку са главним лобистом за независно Косово и актуелним министром спољних послова лажне државе Косово Беџетом Пацолијем налазе се људи од најближег поверења Александра Вучића – председник и потпредседник Српске листе Горан Ракић и Милан Радоичић, испоставе СНС на Косову.

ОБРАДОВИЋ: Фотографије са јахте крај лажног патриотизма, Вучићу – оставка 2

На једној од слика се види да је овом тајном састанку присуствовао и трећи мушкарац који може бити Звонко Веселиновић, контроверзни бизнисмен са Косова“, рекао је Обрадовић.

Упитао је „да ли било ко може да поверује да су лични пријатељи браће Вучић и политички активисти СНС са Косова могли отићи на овакав тајни састанак без Вучићевог одобрења“.

„Зар ово није довољан доказ да су све патриотске приче СНС најобичнија лаж и да се иза сцене све време воде разговори и договори са криминалцима и убицама из ОВК о заједничкој сарадњи на независности Косова“, упитао је лидер Двери.

Обрадовић је оценио да српски народ све више страда на Косову а да Србија има „све мање државе на Косову од тренутка када су СНС и Александар Вучић дошли на власт“.

„Зато је ово данас историјски тренутак и ове две фотографије су слика Вучићевог режима. Ово су најближи сарадници и пријатељи браће Вучић, ово су људи који су директни политички активисти и ескпоненти СНС на Косову, ове људе је Вучић пре неколико дана јавно подржао на лажним изборима на Косову, што значи да они све ово нису могли радити без Вучићевог одобрења“, рекао је Обрадовић.

Он је позвао председника Србије Александра Вучића да поднесе оставку.

Бета

Србија данас