Европа: финални самоубилачки чин

218

Велики Брат, специјално за News Front

Дозволићу себи да се не сагласим са теоријом завере. То што се данас догађа, представља завршни чин самоубиства европске цивилизације. Баш самоубиства, а не убиства од било кога.

У Европи се из друштвеног морала плански чисти хришћанство. У мери ослобађања од хришћанства, јачале су содомија и наркоманија. Дозвољени су абортуси и еутаназија. Несвесно, услед губитка моралних орјентира, јавља се култ у коме човек постаје за себе Бог. Притом, приликом глобалног регулисања политичких или економских процеса људи немају утицаја. Њима је дозвољено самоубиство, али не и одлучивање о каматним стопама централних банки.

Толика количина миграната у Европи,  такође се појавила и због тога што су велики европски “мислиоци” рачунали да нема разлике између староседелаца Минхена и Триполија. Зато што нема ни Христа, ни Алаха. Електронски век, свет високих технологија ће све помирити и у резултату тога ће настати просечан Европљанин.

Замајац дехристијанизације се у почетку споро окретао, али је постепено он повећавао брзину свог окретања. И ето, већ уједињена Европа одобрава рат у Сирији и Либији, учествује у њима на различите начине. У резултату тога, “у госте” Европљанима који су навикли на размажени начин живота, стигле су стотине хиљада нових миграната.

img

Карактеристично је да код тих миграната нема абортуса, еутаназије, али има Алаха. И они нису спремни да се одрекну својих уверења окусивши чари европског живота. Они се и не спремају да кушају чари европског живота. Њихово расположење је јасно: одмазда Европи. Одмазда за све, чак и за оно за шта Европа није крива.

910cb4e1969046941d8456b1b2187325

Ми видимо да хришћанска Европа силази са историјске сцене. На њено место долази хаотична Европа. Да ли су за то криви Меркелова или Оланд? Тешко. Много већу одговорност сносе ти непознати чиновници који извлаче Христа из образовања, медицине, опште културе Европљана, који су им дозволили да постану размажене овце без икаквих моралних орјентира.

И сад је овчицама стигло у госте мноштво вукова. Сусрећите их. Ако издржите.

Превод са руског: http://news-front.info/2016/03/06/evropa-finalnyj-akt-samoubijstva/