Хрватска и МХ федерација су само јадни уцесници у НАТО операцијама

394
слика: србин.инфо

Овогодишњи неоусташки дернек у Книну зачињен је присуством наводног „разумног Србина“, потпредседника садашње хрватске владе, те су зато и премијер и председник RH ударили у хвалоспеве некаквој „хрватској великој победи у рату“!

Биће да је зато председник RH и одликовао ратне бригаде које су учестовале у VRA „ОLUЈА“, те је одликовао и бригаду HVО, која је јелте  ударила са територије БиХ (случајно је то међународно призната држава!) у бок и позадину српских четника, који су наводно срамно бежали пред „ослободитељима“!

A  премијер се баш распричао о чистоти „хрватске победе, и  поучавао такозване  хрватске Србе“ да напокон схвате и прихвате  ту „истину“!

Круна свега је пригодно слово ратног злочинца Анте Готовине, чији се злочиначки трагови вуку преко неколико континената где је боравио као  француски легионар, али му сваку беседу ипак аминује присутни Хрбин у Книну!

Добро срочен сценатио у завршној  тачки  игре старе три деценије, завређује да се малчице разјасни лаковернима, да их ови сценски пајаци не заводе за пропагандну Голеш планину, јер је истина следећа–

Не могавши да оружјем  натерају самоорганизоване крајинске Србе који су одмах препознали суштину наводне хрватске демократизације уз активну помоћ ЕU, те су помогли и збуњену и дезорјентисану ЈНА  да уз њихову помоћ некако евакуише већину гарнизона, део наоружања и војне опреме из Хрватске на простор САО Крајине, па потом размести у БиХ, у којој муслимански екстремисти већ тајно стварају своју Патриотску лигу за истребљење Срба, али и дела Хрвата са простора тзв „Босне сребрне“, планери рата уводе у игру међународну заједницу и намећу Венсов план, како би први пут у својем ангажовању снаге ОUN биле ангажоване да растуре а не да сачувају државу (Југославија) која је чланица ОUN!

Грађански рат је  тако окончан међународним споразумом, да ће се политичко решење хрватско-српског спора изнаћи у решењу за преговарачким столом две зараћене стране, хрватских сепаратиста (јер тада још не постоји никаква хрватска држава), и крајинских Срба који су на легитимном референдуму (и то по законима југословенске републике Хрватске) изгласали своју аутономију, и одлучили да они остају у саставу међународно признате државе Југославије!

Дакле, потписивањем плана Венса и доласком снага UNPROFOR, све потоње оружане акције хрватске стране против територије РСК су еклатантан пример терористичког напада на заштићену зону ОUN, а не некакав покушај „рата за ослобођење хрватске територије“!

Злонамерно избацивање СР Југославије из чланства ОUN била је заправо планска акција NАТО, да се тако сама мисија UNPROFOR у Југославији преименује у мисију UNCRO, јер  је у међувремену ХРВАТСКА стекла међународно признање (прве су је признале Ватикан и Немачка, не случајно!).

Учешће хрватске војске као NАТО пешадије, али и бригада HVО и 5.корпуса АБиХ је јасан доказ да је то заправо била акција оружаних снага Р Хрватске и МХ федерације у операцији NАТО на подручју под заштитом ОUN, а не никаква блистава победа хрватске војске над Србима, како данас упорно лажу хрватски челници, притом вешто натурајући српском народу како су га тобож победили у врату, те има бити покоран, зар не?!

Учешће наводног Хрбина у Книну, чији је тата биолошком грешком  био Србин (док није обукао неоусташку униформу!), само је видљив доказ да су преостали Срби у данашњој Хрватској натерани и на  јавно  испољавање „Стокхолмског синдрома“, о чему наравно ћуте сви назови антифашисти у ЕU!

Заправо је ова јубиларна неоусташка фешта у Книну јасно показала сву дубину удруженог злочина над делом српског народа на просторима РСК, и дванајст западнокрајинских општина у Р Српској!

Само, упркос протеривања са своје земље, Крајишници не продају своју земљу, јер знају да ничија до зоре није горела, како гласи народна изрека, а светске прилике се мењају, зар не!

Биће зато хрватски челници и толико халабучу у престоници РСК, а време тече …………………

_____________________________________________________________________

„Стокхолмски синдром“ – психолошко стање где жртва одобрава поступке  свог мучитеља