Хрватске неоусташе упорно затирају учешће хрватског народа у холокаусту

869

Да није упорних Жидова, одавно би почела ревизија приче о холокаусту, као тобож некаквом миту створеном зарад мобилизације необавештених америчких регрута, који су јелте прешли преко Атлантика и донели победу над европским фашистима, у Другом светском рату!

Чињеницу, да је гро Жидова затрт у некадашњем Генералату, како су Немци назвали Пољску после окупације, и да су у том језивом послу помагали и бројни припадници фашистичких формација балтичких народа, самих Пољака и Украјинаца, који су још у царској Русији испољавали безмерну мржњу наспрам Жидова, обилато данас користе немачки ревизионисти у своју одбрану!

Чланство у „срећној породици европских народа“ је једно, али мрачна прошлост је друго, те се ревизионисти баш труде да упру прстом у оне друге, када се поведе прича о холокаусту!

То што су немачки нацисти уз помоћ домаћих одрода такође таманили и Словене на Истоку, баш и не занима самозадовољну ЕU, поготово што данас амерички каубоји захтевају видљиве доказе испољавања русофобије, као обавезујући облик „заштите европских демократских тековина“, пред тим страшним Путином!

Хрватски неоусташки следбеници, све чешће и видљивије следе и те европске ревизионистичке тековине, те упорно негирају учешће хрватског народа у холокаусту над својим Жидовима!

Чим је самопроглашена НДХ, и убрзо примљена у друштво одабраних нацистичког Тројног пакта (Немачка, Италија, Јапан), злочиначки режим Павелића почео је систематско истребљење својих Жидова који су ту живели одавно, већински као део градских средина, јер су се бавили занатима и услужним делатностима, али знатан део и високостручним пословима (лекари, фармацеути, инжењери, професори, привредни менаџери).

Примењујући већ усвојене немачке расне законе, Хрвати су сами ликвидирали скоро па све своје Жидове у логорима за ликвидацију Срба, од којих је најпознатији Јасеновац!

Да сакрију ту своју мрачну злочиначку епизоду, заступници загребачке градске скупштине су 4.јуна ове године одлучили да град Загреб подигне споменик жртвама холокауста, истичући да се не сме поновити судбина шест милиона жидовских жртава!

Овим марифетлуком, покушавају Хрвати да сакрију своју активну улогу у спровођењу холокауста на територији NDH, јер немачка војска и полиција није учествовала у убијању домаћих Жидова, изузев учешћа групе немачких фолксдојчера у граду Осијеку, који су и почели истребљење Жидова у NDH, али су  потом хрватски злочинци наставили систематско затирање, те није више требала немачка асистенција!

Овим маневром се покушавају две работе истовремено, прво пребацује се кривица за холокауст искључиво немачким извршиоцима, и друго, далеко важније, покушава се утицати на Жидове да престану указивати на хрватску улогу у чињењу злочина геноцида над Србима за које су донети и хрватски расни закони, пре систематског затирања српског становништва у NDH, које је вршено у 22 логора за ликвидацију Срба, Жидова и Рома!

Тако су својом борбом за истину о злочинима у NDH, Жидови постали главни заштитници истине о злочину над Србима и Ромима у NDH, јер су хрватски комунисти систематски и успешно релативизовали те злочине још од 1941. године, од самог почетка њиховог чињења!

Како београдски колаборанти упорно срљају у ЕU, као недостижни сан о некаквој потврди свог тобожњег квалитета, то се хрватским ревизионистима чини да ће успети да сакрију своју мрачну прошлост, зарад „светле будућности“ београдских колабораната, само да се већ једном ти упорни Жидови и уразуме, и престану акције WJC (Svetski jevrejski kongres), којима се изнова потсећа на хрватско злочиначко дело над Србима, Жидовима и Ромима у NDH, што данашњи хрватски режим упорно релативизује и неће да осуди!

Али, џаба им га намера да подижу споменик у центру Загреба, ŽOZ (Жидовска опћина Загреб) је одмах реаговала, осуђујући ту покварену намеру и обавестила WJC, који је промптно реаговао, одмах обавештавајући светску јасност о прљавом покушају прекрајања историје злочина у NDH!

Код Жидова ревизионистичко кречење неће проћи, а камо ли још и додатно лакирање хрватске мрачне прошлости!