Александар Вучић честитао Џозефу Бајдену победу на председничким изборима у САД: Надам се наставку добре сарадње са Вама, какву смо имали и са Трампом, на чему сам му веома захвалан

533

Председник Србије Александар Вучић честитао је Џозефу Бајдену победу на председничким изборима у Сједињеним Америчким Државама.

 Вучић се Бајдену обратио на Твитеру, уз поруку да жели добру сарадњу Србије и САД, као што је била са администрацијом Доналда Трампа.

“Желим Вам мудрости и одлучности да се суочите са постојећим изазовима на добробит Америке и света. Надам се наставку добре сарадње са Вама, какву смо имали и са Трампом, на чему сам му веома захвалан”, написао је председник Србије на Твитеру.

И председник Скупштине Србије Ивица Дачић је рекао да је сигуран да ће добри односи Србије и САД бити настављени и да то није процес који ће кренути уназад.

“Како ће се понашати Бајденова администрација то ћемо видети, али сигурно неће бити повратка на период из 1990-их година када је Бајден имао неке оцене које нису повољне по Србе и српски народ”, рекао је Дачић за Радио Београд.

(Н1)

НСПМ