Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји!

134

Како ћете, побогу, доказати да је вакцина делотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не сме добити дозволу.

Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година. Прво што кажем студентима је да су вакцине које делују – против тетануса, дифтерије, дјечије парализе – Божји дар.

Али, ако токсин од самог почетка нема изгледа да делује и ако је јасно да ће узимати животе, морате учинити све да се то заустави. А то је случај с ковид вакцинама.


Да би вакцина прошла проверу власти, попут америчке ФДА или европских установа, мора се показати да је делотворна и да штити. Ако стотину људи добије тетанус, деведесет ће их умрети, ако нису вакцинисани. Али ако су вакцинисани, неће умрети ниједан. То је делотворност. Слично је код дифтерије. У случају ковида-19, ако имате мање од седамдесет година, и добијете вирус, вероватноћа да умрете је мања од 0,1 одсто. То је међународно потврђено, и Џон Јоанидис, један од најистакнутијих епидемиолога на свету, с Универзитета Станфорд, објавио је тај податак и он се појавио у билтену СЗО у октобру.

Како ћете, побогу, доказати да је вакцина дјелотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти? А то није урађено, и зато ова вакцина не смије – не сме – добити дозволу.

Недавно је објављен веома добар чланак у Британском медицинском часопису (British Medical Journal), управо по том питању, под насловом „Хоће ли вакцине против ковида-19 спасавати животе? На основу текућих испитивања то се не може сазнати“

Ако је то тако, о чему онда причамо?

Свако ко нас гледа ваљало би да схвати да је дозвола за употребу ове вакцине злочин. И спреман сам да то кажем пред било ким на свету, и на било ком суду на свету.

Свет је претворен у полигон за експериментисање на животињама. Највећи експеримент у историји медицине врши се на људима.

Сухарит Бакди (Sucharit Bhakdi, 1946), немачки микробиолог и епидемиолог тајландског порекла. До пензионисања је предавао на Универзитету у Мајнцу (Њемачка) и био директор тамошњег Института за медицинску микробиологију и хигијену. Од 2016. ради као истраживач на Универзитету у Килу (Немачка).

КМ Новине