Полицајац штрајкује глађу због криминала у редовима МУП-а

708

Дана 25.01.2019. године од 08,00 часова, радник МУП Р Србије, ПУ за град Београд, ПС Лазаревац, саобраћани полицајац Првослав Вукомановић познатији међу колегама као “Прле”, у Београду је испред Палате Србије започео најављен ШТАЈК ГЛАЂУ. Након више обраћања свим надлежнима и позивима да ураде свој службени део посла, исти се због њиховог нечињења и тако рећи саучешништва решио на овај крајњи корак скретања пажње на проблем. Како наводи на својим транспарентима он ШТРАЈКУЈЕ ГЛАЂУ “због НЕСАВЕСНОГ РАДА СЕКТОРА УНУТРАШЊЕ КОНТРОЛЕ МУП – КОЈИ ШТИТЕ КРИМИНАЛЦЕ У МУП-у А ХАПСЕ САВЕСНЕ И ОДГОВОРНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ.”

Како сазнајемо Првослав Вукомановић је већ контактиран од стране представника МУП, где је позван да ПРЕКИНЕ ШТРАЈК ГЛАЂУ јер су му дата уверавања да је МУП свој део посла урадио, и да ће депеша у вези тога стићи у току дана. Полицајац Прле им је рекао да је то све лепо али да ће поучен ранијим искуствима ипак сачекати, односно наставити свој најављени ШТРАЈК ГЛАЂУ све док не добије и званичну потврду информације тј депешу о томе.

Фејсбук

 

https://www.srbijadanas.net/policajac-strajkuje-gladju-zbog-kriminala-u-redovima-mup-a/?fbclid=IwAR0f7QBnWRu_rI1CAV5Dmme0mAmCgcdmauJA7V0gsX6LfMHTHlUiIF04Y_I