Феминизам и мигрантска инвазија уништили су Европу

495
Фото: Еј-Би-Си

Пол Крејг Робертс

Европа је Вавилонска кула, једна потпуно уништена цивилизација. Европе нема више

У Шведској силовање белих Швеђанки од стране црначких миграната не престаје. У последњем ексцесу су четири црна Еритрејца на силу угурали у купатило и наизменично силовали тринаестогодишњу девојчицу истовремено снимајући овај злочин камером. Према новинском извештају вагиналном силовању је претходило хватање жртве за грло и рамена, ударање њеном главом о зид и насилно угуравање у купатило, у чему су учествовала најмање двојица преступника.

Уколико би били осуђени, тужилац се нада да би њих четворица били депортовани назад у Еритреју и да би добили забрану повратка у Шведску у трајању од најмање 15 година. Али Шведски миграциони суд блокира депортације „из хуманитарних разлога“. (овде)

Депортовање значи да би црначки насилници избегли затворску казну за групно силовање и снимање злочина камером што се према шведским законима третира као „дечија порнографија“. Затворска казна би била престрога за сироте црнце из Еритреје који су дошли у Шведску у потрази за новим животом. Јадници. Скоро да чујем феминистичку шведску владу како плаче због сиротих црнаца и окривљује шведску девојчицу за силовање.

Приметно је да новински извештаји описују групне силоватеље као „браниоце“ а не као преступнике, а силовану девојку као „подносиоца тужбе“ а не као жртву. Овако стоје ствари у Шведској. Мигранти силоватељи и бомбаши су заштићени законом против говора мржње. (овде) Ако пријави силовање шведска жена ризикује да буде од стране преступникових адвоката оптужена за злочин мржње.

Полицијски званичници, који се усуде да јавно изнесу чињеницу да су велику већину силовања извршили мигранти, бивају суспендовани и против њих се покрећу истраге. (овде)

Извор: Спутњик

Зашто беле жене настављају да живе у Шведској, земљи у којој их феминистичка влада потура као мамац за привлачење нових миграната? Испитивања јавног мнења показују да се 25% Швеђанки плаши да излази из куће чак и због куповине. Повећање броја насилних силовања од чак 1427% је направило од шведских жена кућне затворенике.

Да ли тринаестогодишња девојчица има оца, браћу или рођаке? Ако има, како тужилац очекује да ће црнци-силоватељи живети довољно дуго да буду депортовани у Еритреју? Пошто је шведска издајничка феминистичка влада, коју претежно чине жене, отворила шведске границе и позвала силоватеље у земљу, не постоји државна заштита за Швеђанке. Кажњавање силоватеља је укинуто. Норвешки Herland Report извештава да је у „зачуђујућем броју случајева, шведско правосуђе показало симпатије за силоватеље и ослободило преступнике који су тврдили да је девојка желела секс са шест, седам или осам мушкараца.“ (овде)

Са колапсом закона и казнене политике, силоватеље могу на одговорност позвати само породице жртава. Али у шта су се претворили шведски мушкарци? Они су постали толико отуђени од жена да су их препустили њиховој сопственој судбини. У какву се тоталну катастрофу за жене претворио шведски феминизам. У Шведској је феминистичка влада донела женама бескрајни низ силовања без утехе и казне.

Зашто је шведска влада одлучила да уништи мирну хомогеност Шведске? Да ли јој је Џорџ Сорос платио да уништи Шведску довођењем миграната-силоватеља? У настојању да учини Шведску пријемчивијом за мигранте-силоватеље, шведска државна телевизија је направила лажни документарац који тврди да су први Швеђани били плавооки црни Африканци који су касније побелели како би од оскудног шведског сунца могли да добију више витамина Д. (овде)

Гдегод погледамо у Европи се суочавамо са истим питањем. Немачка канцеларка Меркел је уништила Немачку. Немачки федерални институт за истраживање запошљавања процењује да би за 20 година мигранти могли да представљају више од 40% немачког становништва. У већим градовима мигрантска популација би могла да иде и до 70%. (овде)

Пол Крејг Робертс

Другим речима, Меркелова није оставила простор за Немце у Немачкој.

Европски алтернативни медији извештавају да Италија даје већу помоћ мигрантима него сопственом угроженом становништву. Ово видимо свуда. Европа постоји због миграната, не због сопствених грађана. Вођа француске националистичке странке, Марин Ле Пен, очекује кривични поступак због говора мржње у коме штити права Француза.

Нигде у Европи грађанин не може протестовати против уништења сопствене државе а да не буде обележен као „бели супрематиста“ и не буде прогоњен због говора мржње. Национализам и патриотизам су постали злочин.

Нека буде јасно да Европа више не постоји. Европа је Вавилонска кула, једна потпуно уништена цивилизација. Европе нема више.

Исто је и у САД. Обама, велики спасилац, је угурао сто хиљада Сомалијаца у Минеаполис, и још сто хиљада у Портланд, а нема сумње и у неке друге градове.

Шта заједница да чини када је сто хиљада странаца убачено у њу и тражи храну, смештај, здравствену заштиту и забаву? Нежељени тамнопути мигранти уживају привилегије какве нису доступне сиромашним белцима.

Како помаже Вашингтону да има Европу под контролом исламиста које Вашингтон бомбардује и напада већ две деценије?

Како помаже Израелу да се велики број исламиста са блиског истока прошири по Европи?

Како помаже Израелу да велики број исламиста у САД протестују против израелске контроле владе САД и против израелских територијалних проширења на Блиском истоку?

Очигледно су морони који владају у Вашингтону и Израелу створили свет у коме се увећава број непријатеља Израела и Вашингтона.

Не чуди што Кина и Русија стоје са стране игноришући провокације и чекају сасвим извесно самоуништење потпуно пропалог Запада.

Са енглеског посрбио: Иван Т. Лукић

 

Стање ствари