Херберт Кицкл: са Србијом постигнут договор о повратку миграната придошлих преко Балканске руте који буду добили негативан одговор за добијање азила

770

Дојучерашњи министар унутрашњих послова Аустрије Херберт Кицкл изјавио је да је са Србијом постигнут договор о повратку миграната придошлих преко Балканске руте који буду добили негативан одговор за добијање азила.

Кицкл, је у емисији ImZentrum на националној аустријској телевизији „први пут јавно“ изјавио да је са Србијом тај договор већ донешен.

– Ово први пут откривам. Као министар склопио сам уговор са Србијом, где особе које добију негативан одговор за азил у Аустрији, али не могу да се врате у своје земље, буду одведени у Србију – изјавио је Кицкл.

Да ли је Влада Србије мимо знања грађана ове земље потписала некакав погубни уговор са Западом по којем ће наша земља постати центар за мигране из Азије и Африке?

#1od5miliona BEČ/Wien@SDIS02676730

za dobijanje azila, a koja su došla preko balkanske rute. (06/2018)⤵https://www.blic.rs/vesti/svet/ako-austrija-ostvari-svoj-plan-balkan-ce-postati-centar-za-proterane-migrante/xbp2k8p  2/3

Ako Austrija ostvari svoj plan, BALKAN će postati centar za PROTERANE MIGRANTE

Austrijska vlada pregovara sa zemljama Zapadnog Balkana o uspostavljanju centara za proterivanje ilegalnih migranata, piše bečki dnevnik ” Prese “.

blic.rs

#1od5miliona BEČ/Wien@SDIS02676730

Međutim, bivši ministar unutrašnjih poslova, Herbert Kickl, je u nedelju u emisiji na nacionalnoj austrijskoj televiziji “prvi put javno” izjavio da je sa Srbijom taj dogovor već donešen.(22.09.2019)⤵
🚫 3/3

Уграђени видео

136 људи прича(ју) о овоме
У каквој је вези вест из Аустрије и куповина политичке подршке режима од стране Запада и због чега се широм Србије све чешће пријављују инциденти са мигрантима, који упадају у сеоске куће, а када се цео случај пријави полицији, она одбија да реагује по јављању грађана.

Шта је аустријски министар изјавио о уговору са Србијом, погледајте у видео прилогу.

Србија данас