Михаило Меденица: На Дан побједе над фашизмом у Милогорју је побиједио фашизам

865

Рекох и поновићу – пресудили сте српству, а српство не прашта

На Дан победе над фашизмом у Милогорју је победио фашизам! Имате рашта и славити, фукаро, Секула Дрљевић би се поносио вама, јер што њему успело није – ви сте, битанге, дотерали до краја!

Оно што је данас сасвим јасно јесте да је државног удара заиста било и да траје – ви сте га починили, поништили државу, силовали и масакрирали право и правду, „гепековали“ Јустицију и дрогирану је подвели на бахати пир на јахтама вашег лоповлука и лудила!!!

Но, рекох и поновићу – пресудили сте српству, а српство не прашта! Није ово претња но факат – махнито славећи на Голготи не видите да сте заправо ви на крсту, али не оном праведничком, већ битанге непокајне!

Под скутима Његошевим изабрали сте „боље“ друштво- крваве руке милијег вам саплеменика- Макса Лубурића!

Не претерујем, равни сте му, јер колико су том пашчету проклетом биле крваве руке толико су крваве ваше душе, савест, образ, свака стопа којом убудуће крочите!

Но, немате ви довољно тамница и букагија да у њих сапнете Србина, баш као што га не можете сапнути ни у себи, колико год се мучили да га не чујете кад проговори а ви у лудилу и неподношљивом болу покушате да га ућуткате удараући шупљим главама о крте бедеме те погани милогорске!

Немате ви ништа, баш ништа, до страха и немоћи, несоји- несојни, па разрезујете робије, мучени фарисеји, заборављајући да су за Србина решетке тек копрена, док ће за вас бити гранит, планина, сва брда наше Црне Горе која ће се свити пред ваше тамнице…

На Дан победе против фашизма – фашизмом сте успели да победите, али не Црну Гору већ ту крепајућу наказу од Монтенегра!

Наздравите Секули и Максу, поносни су на вас! Наздравите свом фукарлуку – чашом крви и жучи, ви бедни здравичари јада! Јад је једино што остаје за вама! Јад је једино с чиме ћете се кроз решетке разговарати, питајући се зашто нема неба да на трен беласне црнилом ваших дана…

 

Михаило Меденица

ИЗВОР: ИН4С

——-

9.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

Меденица: На Дан побједе над фашизмом у Милогорју је побиједио фашизам