Јесу ли Колинда и Вучић дио злочиначке организације која нам отима дјецу преко Центара за социјални рад, УСАИД-а и двије израелске корпорације за тзв. “Међународно посредовање за усвајање дјеце”!?

1091

Смиља Игић само је један котачич у великој игри отимања дјеце! Ако је нешто невино у данашњем поквареном свијету у којем је новац замијенио Бога и све традиционалне вриједности које су његовале генерације и генерације наших претходника, онда су то дјеца… моја, твоја, наша, ваша дјеца за чију сигурност и сретну будућност се морамо сви борити.

Истражујући путеве гдје и како завршавају дјеца, истраживачки новинар и уредник ГлОБАЛ МЕДИА Душко Велковски, поставио је питање једној таквој међународној организацији регистрираној у Србији:

I need some help, does ATID HAIELADIM really exist in Israel or not?

(Потребна ми је мала помоћ, је ли АТИД ХАИЕЛАДИМ) заиста постоји у Израелу или не?)

Добио је слиједећи одговор:

… yes ATID HAIELADIM exists in israel it is one the few organizations allowed to adopt children for israelis and they operate in Serbia , Russia and two other countries and they have representation there . Most countries do not allow their children to be adopted by israelis. Whereas there were once some 20 agencies in Israel licensed to facilitate international adoption, today there are only two: Taf, which is authorized to handle adoptions from Russia, and Atid Hayeladim, which operates in Russia, Serbia and Kazakhstan. It is illegal for Israelis to adopt children from any other countries.

( …Да, АТИД ХАИЕЛАДИМ постоји у Израелу и то је једна од неколико организација којој је дозвољено међународно посредовање за усвајање дјеце и она оперира у Србији, Русији и још двије земље гдје имају своје представнике. Већина земаља не дозвољава усвајање дјеце од стране Израелаца (због трговине органима од стране Израела). Док је раније било 20 агенција у Израелу које су се бавиле међународним посредовањем за усвајање дјеце, данас постоје само двије: ТАФ (овлаштен за обраду посвојења из Русије) и АТИД ХАYЕЛАДИМ који дјелује у Русији, Србији и Казахстану. Протузаконито је да Израелци усвајају дјецу из других земаља. Што се тиче Русије забрањено је да се дјеца дају истополним паровима Споразумом између Русије и Израела).

Но, ускоро слиједи најзанимљивији дио гдје одлазе отета дјеца. Новинар Велковски овом објавом само је натукнуо да се дјеца након успјешне ”обраде” шаљу у Норвешку, а једна од главних улога у отимању-посредовању-продаји дјеце, повјерена је и психологињи Смиљи Игић водитељици Центра за Социјални рад Београд – Звездара, коју су ”прославили” истраживачки новинар Душко Велковски и хрватски портал ИПЛ својим објавама након отимања мале Марије (случај Тркуља и одузимање малољетне дјевојчице М.Т., женско, година 6, држављанство: Српско, Србија).

http://www.globalmediaplanet.info/sve-vise-optuzbi-na-racu…/ 

http://istinomprotivlazi.com/novosti/2045-americki-usaid-preko-centra-za-socijalni-rad-roditeljima-otima-djecu-uskoro-ce-otimati-i-u-hrvatskoj

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2209-malu-mariju-nakon-sto-su-je-oteli-drogiraju-poslusajte-potresni-razgovor-roditelja-i-novinara-velkovskog

http://istinomprotivlazi.com/regija/2190-centar-za-socijalni-rad-ili-centar-za-otimanje-djece-iza-kojeg-stoji-usaid-akcija-svi-smo-mi-obitelj-trkulja

Наиме, индикативно је да је у травњу 2017.године Хрватску и Србију посјетио један од највећих свјетских злочинаца, одговоран за стотине тисућа убијених људи и дјеце, милијуне расељених и унштених обитељи, трговину дјеце, педофилију… амерички масонски сенатор John McCain.

Исти тај John McCain., предсједник сенатског Одбора за наоружање САД-а, у друштву је (фотографија из 2013. године направљена на сјеверу Сирије) бораца против режима Башара ал-Асада.Оно што је најинтригантније је човјек који се на фотографији налази у друштву McCainа. То је Абу Бакр ал-Багдади, вођа тзв. Исламске Државе.

McCain је покушао демантирати да се на фотографији налази вођа ИСИС-а рекавши да се тада састао с одређеним особама у Сирији, али да није знао да су они припадници ИСИС-а.
“Ако не говорите арапски тешко је разликовати побуњенике против Асадовог режима и припаднике ИСИС-а”, изјавио је и остао жив овај злочинац који је стварао и наоружавао ИСИС. Нажалост, наоружавали су их и Хрватска и Србија без да су то народи Хрватске и Србије дозволили или имали спознаје о томе.

Управо у вријеме посјета McCainа, Путин је реагирао на један случај отимања дјеце и суспендирао уговор о ”Међународном посредовању за усвајање дјеце”, па су се корпоративне газде одлучиле пребацити на Балкан. Зато је и стигао монструм McCain.

МцЦаина су врло срдачно дочекали и поздравили масонски предсједници Хрватске и Србије, Колинда Грабар Китаровић и Александар Вучић.

Тада су, из наших извора сазањемо, избрусили детаље о балканском “Међународном посредовању усвајања дјеце”. Разоткривањем случаја отимања и дрогирања мале Марије, без икакве судске одлуке или рјешења, клупко се почело одмотавати. Смиља Игић само је један котачич у великој игри отимања дјеце на овим просторима!

Ако је нешто невино у данашњем поквареном свијету у којем је новац замијенио Бога и све традиционалне вриједности које су његовале генерације и генерације наших претходника, онда су то невина дјеца… моја, твоја, наша, ваша дјеца за чију сигурност и сретну будућност се морамо сви борити. И не дозволити људском шљаму, лишеном свих људских осјећаја, да нам их испред носа отима.

Отимање дјеце догађа се већ дуже вријеме у свим бившим републикама и о томе политички врх све зна и шути!

Што сотонистима Колинди и Вучићу, који су Бога замијенили Луцифером, значи пар стотина или тисућа отете дјеце када су терористима, без имало грижње савјести, слали тоне и тоне оружја којим су убијани сиријски војници, цивили и дјеца. Још ниједан отмичар није ухваћен, а дјеца нестају у свим бившим републикама. Зар то није, у најмању руку, чудно?

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2222-vucic-i-kolinda-o-tome-sve-znaju-na-pomolu-razotkrivanje-velike-medunarodne-otimacine-djece-preko-centara-za-socijalni-rad-i-dvije-izraelske-korporacije-za-tzv-medunarodno-posredovanje-za-usvajanje-djece?fbclid=IwAR27O56XLdPpdXBui_ZUVtonGtQnCcvoZR4bds6uWQKp5LEGLCEdWPRjxMI