Европо, где те то води „мамица Меркел“!

158

Ростислав Баталов

Колонизација Европе коју усмерено и врло агресивно спроводе настављачи ислама преко нове, такозване „избегличке“ тактике терају моје срце да брже бије и да почне да анализира оно што се дешава, без толерантног пренемагања и клањања. Убиствени ударац на Европу је прво дошао од канцелара Немачке, Aнгеле Меркел, која је срдачно позвала цео арапски свет и Африку у Европу. Зато су избеглице – мигранти преко свих граница прелазили уз плакат „mom Merkel“ (мамица Меркел).

Зато су моје речи упућене у првом реду тој дами.

Madam «Mom Merkel», Немачка је Први светски рат изгубила. Резултат је био Версајски уговор који је потписан 28.јуна 1919.године у Француској. (Златни еквивалент у репарацији је изосио 100.000 тона злата; последњу „рату“ Немачка је платила 4.октобра 2010.године).

Други светски рат је завршен беспоговорном капитулацијом Немачке и Постдамским уговором, који је потписан 2.августа 1945.године (златни еквивалент репарације је био 20.000  тона у злату). Осим тога, 14 милиона Немаца је било принудно исељено из Источне Пруске, Судета, Шлезије и мађарске Трансилваније. Од тих 14 милиона принудних исељеника – цивила – успут је поумирало 2 милиона потпуно невиних људи.

Поставља се питање који је то рат Немачка данас изгубила, ако већ ми треба да прихватимо милионе такозваних „избеглица“ које морамо да од свог новца хранимо, појимо, да им дамо кров, а партија „зелених“ и пастор Јевангелистичке цркве Улрих Вагнер предлажу нам да задовољавамо и плаћамо и њихове сексуалне потребе! Ми треба њима да платимо репарацију, не зна се због чега, вредну десетине милијарди евра.

Питање је кoји су то рат изгубили Немци и како се назива тај капитулациони уговор према коме се Немачка обавезала да прими милионе Африканаца и Арапа које, правећи грешку, називају избеглице, а познати мађарски свештеник римокатоличке цркве, епископ Ласло Кис-риго поштено и отворено каже: „Ово нису избеглице! Ово се зове агресија. Они овамо долазе вичући „Алах Акбар“ – „Алах је велики!“). И још  додаје:  „Ово је агресија муслимана на Европу. Многима од њих не треба никаква помоћ – они имају новац. Одбијају храну која им се нуди. А колико само ђубрета за собом остављају! Већина се понаша врло надмено и цинично“.

Данас се на прсте једне руке могу избројати политичари из Европе који демонстрирају политичку снагу. Међу њима је мађарски премијер Виктор Орбан  који је гомиле арапских „трагача бољег живота“ назвао освајачима који насилно окупирају Европу уз паролу „Алла хабар!“: „Наше границе, као и наш начин живота који се заснива на поштовању закона су се нашли под претњом. Опасност се надвила над Мађарску и Европу. Све што се дешава се нашло изван граница дозвољеног. Нас једноставно освајају. Европа се сваког дана подвргава агресији. А освајачима не сме да се даје уточиште“ – изјавио је мађарски премијер.

Досељеници са Блиског Истока  и из Африке буквално колонизују земље Европске  уније, доносећи своје средњевековне исламске традиције и обичаје који су врло далеко од европских норми. Догађаја какви су масовне туче, са и без коришћења ножева, због различитих тумачења Корана (међу сунитима и  шиитима) има свуда. Тога је већ било у тучама у немачком граду Зул.Туче међу мигранатима и немачком полицијом, насиље по логорима за мигранте постају редовна појава и попримају све злослутнији карактер. И само може дасе претпостави да је ово тек почетак и да нас, Европљане, чекају врло „весела и пријатна“ времена.

Овај гигантски талас илегалних миграната из Африке и са Блиског Истока у државе Европе подсећају на времена епохе сеоба народа. Само што је данас ситуација много опаснија него што је то било у периоду од 4. до 7. века, у време Велике сеобе народа.У та четири века је пао врхунац миграционих процеса. Тада још нису постојала техничка достигнућа каква  постоје данас.  А ми живимо у постиндустријском друштву, препуном  најразноврснијег оружја,  од хемијског и бактериолошког до нуклеарног. Осим тога, постоји велики број нуклеарних електрана које представљају огромну опасност уколико буду нападнуте од стране незадовољних и очајних миграната-терориста.

Милиони миграната теже Европи, маштајући да ће у њој наћи рад у својој професији. Један део њих, врло мали, ће га и наћи. Али Европи су људи потребни за непривлачна радна места. Многи мигранти, добро образовани, са  искуством у раду не могу да добију посао у својој струци. Једноставно зато што су та места већ заузели локални стручњаци. И онда ће ти  мигранти сасвим сигурно попуњавати редове  технолошких терориста и сајбер-преступника. И може се бити потпуно сигуран да ће се врло брзо у тој истој Немачкој појавити на десетине смртоносних „Чернобиља“.

Да ли је „Mom Merkel“  мислила на то  када је мигранте срдачно позивала у Немачку?

Меркел упорно захтева од Немаца да се политички коректно радују доласку у Немачку милиона миграната и ужива у својој благородној улози спасиоца, али не схвата прави кошмар који ће се обрушити на наше главе у најскорије време због речи и поступака те болећиве даме. Говорило се – није суђено! Говорећи на конференцији за новинаре у Берлину 7. септембра „Mom Merkel“  је изговорила: „Срећна сам што  за многе људе изван наших граница,  Немачка асоцира на наду“. Али исто тако може да се радује и приглупи газда опљачкане продавнице говорећи да је  јако срећан што се његова роба  пљачкашима учинила најбољом у Европи. Шта више, „Mom Merkel“ је критиковала оне који не желе да приме мигранте. Тако је за њу некоректан и премијер  Мађарске  Виктор Орбан. Међутим, Орбана су активно подржали руководиоци Словачке и Чешке.

Бивши председник Чешке Вацлав Клаус је у немачком издању Die Welt објавио ауторски чланак  у коме је написао да је понашање канцелара Немачке Ангеле  Меркел испровоцирало прилив избеглица у ЕУ. „Мигранти се одазивају на позив одговорних европских политичара. Сви они верују обећању о могућностима живота у Европи. Политичари као Ангела Меркел и Јоаким Гаук својим излагањима их подржавају у томе. Можда они сматрају своје позиве за позитиван, хумани поступак. Али није тако! Напротив, то је медвеђа услуга Европи. Мигранти ће да се интегришу у европско друштво неколико генерација, а њихов масовни доток у Европу ће имати тужне последице. То је судбинска грешка“ – пише Вацлав Клаус.

Стварно паметан човек не може, а да не схвати сву погубност најезде на своју територију огромних гомила полудивљих миграната.

Избеглице, или тачније – освајачи – то је социјални динамит који ће разнети у парампарчад  читаву Европу  и уништити европску цивилизацију. А то значи да смо ми на прагу социо-културне смрти Европе.

Врло је карактеристична парола коју су окачиле те избеглице – мигранти на територији Немачке, која потврђује ову мрачну прогнозу. EUER KINDER WERDEN ALLAH BETEN ODER STERBEN (ваша деца ће се молити Алаху или ће умрети – написано је на немачком језику, уз страшне граматичке грешке).

Саудијска Арабија (арапска земља, а налази се јако близу) не дозвољава досељење својих истовераца, објашњавајући своју позицију тиме, да је она већ потпуно исламизирана. Зато Сиријци морају да иду тамо, где исламизација тек предстоји. И реакција на пораст броја миграната-муслимана који су стигли у Западну Европу са Блиског Истока је била следећа: обзиром да основни део миграната остаје у Немачкој, у њој треба да се сагради 200 џамија. И то су предложили немачком канцелару. А наша мила „Mom Merkel“ је већ неколико пута позивала Немце да поздраве разноликост и да се навикавају на силуете џамија по немачким пределима. Мислим да ће она са радосним откуцајима срца   да се сложи са предлогом имама из Саудијске Арабије.

Меркел у загрљају бораца-терориста „Исламске државе“

40361

Погледајте у лица тих миграната – на њима није написано ништа избегличко. То су ратници Алаха који су у Европу стигли да би исламизирали европске народе.

Мигранти се ослањају на сажаљење, децу носе на раменима – како се не сажалити. Па неће ваљда да се пуца по деци која су испред одраслих!

Али међу избеглицама се сусрећу разни људи, и под изговором да су избеглице Европу преплављују исламисти – добро обучени и прошли кроз „вруће тачке“. Међу стварно уништеним и прогоњеним људима издвајају се млади људи  са очигледним војничким држањем. Као бивши активни официр ја их одмах препознајем – у њиховим очима нема страха и осуђености. Они су мирни и сигурни у своју снагу. И понашају се по унапред утврђеном програму.

Још у фебруару 2015.године у штампи се појавило саопштење да је полиција хватала телефонске разговоре лидера „Исламске државе“ из којих је постало јасно да они планирају да у Европу отпреме избеглице, у лађама, преко Средоземног мора. Под изговором избеглиштва у Европу ће се пробити 500.000 џихадиста који су дужни да побуне избеглице по логорима и да у Европи направе хаос. Последица тога, по плановима вођа „Исламске државе“, биће потпуна исламизација Европе и формирање Исламског Калифата.

Код тако гигантског  броја миграната и   немања докумената које они сами уништавају, немогуће је утврдити чиме су се ти млади људи бавили пре доласка у Европу. Велики део оних који себе проглашавају за избеглице су млади динамични људи, спортске спољашности, благоверни муслимани, са великом количином новца. Они су добро организовани и према границама Европске уније се крећу по унапред провереним маршрутама. И нема баш никакве сумње  да међу њима има и исламских радикала који су још донедавно секли главе Европљана и својих опонената у Арабијској пустињи и који су спремни да то раде и даље, само у много већем броју, и то у Европи.

Врло је карактеристичан пример мигранта Осама Абдул Мохсена. Мађарска новинарка Петра Ласло му је подметнула ногу када је он, пошто је сина ставио на рамена, покушавао да се отргне од мађарских полицајаца  покушавајући да побегне из логора за избеглице „Реске“. Новинарку  су због тога отпустили, а Мосхен је захваљујући томе постао познат у целом свету. Он је у интервјуу испричао да су га пратили терористи ИД-а и да је због тога  покушао да побегне. Резултат читавог догађаја је: он је добио посао тренера у једном од шпанских фудбалских клубова.

У вези са истом особом, само неколико дана после тог догађаја сиријски Курди из партије „Демократски савез“ су издали званично саопштење да је Мосхен борац „Ал-Каиде“ у Сирији. Као доказ донели су снимак екрана (скриншота) са једне далеке странице  једне од социјалних мрежа. Тамо је Мосхен лично саопштавао о свом учествовању у раду терористичке групације. Осим тога, њега сиријски Курди оптужују за убиство Курда у граду Ел-Камишли 2004.године. Тада је погинуло 50 представника тог народа.

Ево још једног „јадничка“ – мигранта. Британски лист Sunday Express објавио је материјал о Лејту ал-Салеху – човеку чије је лице унаказио ожиљак. Он је рекао да је молер, али се испоставило да је терориста ИД-а. Карактеристичан ожиљак омогућује да видимо да се  ради о једном истом човеку. Зашто је обријао браду и пробио се у Европу, где ће  „Mom Merkel“  да му плаћа само 670 евра месечно? Високопрофесионални Немци – молери у Немачкој седе без посла, а ратнику Алаха ће неко да да посао? Да ли је „Mom Merkel“  поставила себи то питање?

Такви политичари који не умеју да мисле историјски и стратешки, већ су ауторитарни и заљубљени у власт као мадам „Mom Merkel“  и Јоаким Гаук , који су добро усвојили само тактику политичких игара и интриге, увозе у Европу грађански рат са Блиског Истока и Африке који ће се завршити потпуним нестанком европског хришћанског континента и погибијом стотина милиона људи. Ти политичари или сами не схватају шта раде, или су добре слуге неког господина који је изнад њих. Интересантно – кога  то?

—————————–

Превод са: http://ruskline.ru/special_opinion/2015/10/evropa_kuda_tebya_vedyot_mamasha_merkel/