Ентони Фаучи сада хоће и децу да вакцинише против короне

275
слика: https://www.rbc.ru/rbcfreenews/5efe85519a79476a0a243bf1

Директор америчког Националног института за алергије и инфективне болести др Ентони Фаучи остаје веран својој мисији и спреман је децу користити као људске заморчиће за експерименте с вакцином против коронавируса, истовремено занемарујући неке веома битне чињенице или негирајући своје раније дате изјаве .

„Надамо се да ћемо до краја пролећа и почетка лета имати децу од 12 до 17 година која ће се моћи вакцинисати према смерницама ФДА-е“, рекао је др Ентони Фаучи , најплаћенији глас присиле и контроле у свету. Једини проблем с његовим захтевом: ФДА нема податке који оправдавају израбљивање деце. Компаније за лекове не могу укључити довољно адолесцената у своја експериментална испитивања. Шта више,сви доступни подаци показују да инфекција није смртоносна за децу.

“Када будемо имали више података, моћи ћемо да вакцинишемо и млађу децу, а све то ће помоћи да се смањи ширење вируса“, написао је Фаучи на Твитеру тима Беле куће задуженог за борбу против ковида 19.

Произвођачи вакцина трудили су се добити пристанак родитеља како би децу користили за нове експерименте с мРНА вакцинама. Модерна је јавно признала да не могу уверити довољно родитеља деце до дванаест година да се укључе у експериментална испитивања. „Ми као индустрија не можемо једноставно избацити вакцину, а да је не тестирамо“, рекла је др. Мариа Рyан из болнице Цоттаге у Неw Хампсхиреу. „А за тестирање морамо имати добровољце.“ За то је потребан пристанак родитеља, нешто што би др. Фаучи желео заобићи.

Тако данас Модерна сме дистрибуирати своју вакцину само за особе старије од 18 година; Фајзер за старије од 16 година; Јохнсон & Јохнсон за старије од 18 година.

Када будемо имали више података, моћи ћемо да вакцинишемо и млађу децу, а све то ће помоћи да се смањи ширење вируса“, написао је Фаучи на Твитеру тима Беле куће задуженог за борбу против ковида 19.

Доктор Фаучи несмотрено гура вакцине за децу без одговарајућег истраживања, без одговарајућег информираног пристанка. И даље слепо верује да је широко убризгавање експерименталне мРНА вакцине једини начин да се искорени САРС-ЦоВ-2 и постигне имунитет стада. Фаучи верује да ће експерименталне вакцине зауставити репликацију и пренос вируса, успоравајући способност вируса да мутира. Супротно томе, познато је да медицинске интервенције врше притисак на одређене патогене, присиљавајући вирус или бактерију да се брже прилагођавају како би преживели међу људским домаћинима. Под притиском да преживе, патогени ће развити нове особине.

Како се САРС-ЦоВ-2 брзо ширио, постао је ендемичан у већини делова света (инфекција се непрестано одржава на почетном нивоу) Како се постиже већи имунитет, стопе смртности падају. На неки начин, вирус постаје ослабљен у читавој популацији, јер се људски имунолошки систем прилагођава свом окружењу. Стварност коронавирусних инфекција је да су оне неизбежне; људски имунолошки систем осмишљен је како би се прилагодио њима.

НАДА У ИМУНИТЕТ СТАДА ДОЋИ ЋЕ, ЗА НЕКОЛИКО ГОДИНА, САМО АКО ОНИ КОЈИ СУ НАЈВИШЕ УГРОЖЕНИ ПОБОЉШАЈУ СВОЈ ИМУНОЛОШКИ СИСТЕМ.

Будући да је САРС-ЦоВ-2 у породици коронавируса, то је на крају врста вируса која се брзо развија и која ће и даље тражити нове начине за улазак у људске домаћине. Због тога претња никада неће бити потпуно искорењена ; стога ће имунитет стада бити недостижан циљ, чак и под претпоставком да су вакцине ефикасне. Коронавирус, грип и широк спектар респираторних инфекција и даље ће заражавати људе и искориштавати најслабији имунолошки систем. Преко тридесет мутација идентификовано је у првих неколико месеци након што су владе закључале људе. Барем пет озбиљних мутација од тада се догодило у земљама широм света. Ако су вакцине толико важне за заустављање ове заразне болести, зашто не би била потребна вакцина за сваки нови сој? Влада не може вакцинисати свој излаз из ове здравствене кризе.

Данас је људска цивилизација густо насељена имунолошки угроженим особама које су осетљиве на компликације различитих респираторних инфекција. Да би се добио имунитет стада на било који поједини респираторни патоген, најосјетљивија подгрупа становништва морала би драстично побољшати своје здравље, нахранивши своја тела антиоксидансима како би се заштитила од оксидативног стреса и сачувала надзорне протеине на површини њихових имунолошких станица – посебно у њиховим плућима.

Када се најосетљивији део популације сведе на минимум и побољша здравствено стање опште популације; тада ће људи имати веће шансе за постизање имунитета стада на САРС-ЦоВ-2 и његове мутације.

Криза с којом се свет суочава већа је од саме именоване заразне болести. Наука о томе како побољшати лично здравље, смањити упалу, побољшати функцију плућа и побољшати одрживост Т-станица има пуно сазнања, али нити једна од ових мера се не промовиш или налаже.

Уместо тога, становништву се даје лажна нада у континуирано и понављано вакцинисање, уз нове претње новим и зараснијим сојевима коронавируса.

Србин.инфо